UFC

Sean O‘Malley: ‘Ukoliko Conor McGregor upiše nokaute u četiri različite kateogrije, to bi bilo legendarno‘

Conor McGregor vs. Donald Cerrone

 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako se očekivalo da će Conor McGregor nastupiti na opjevanoj UFC 300 priredbi, izgleda da od toga neće biti ništa

Prije nekoliko dana, Conor McGregor objavio je snimku u kojoj je najavio ‘‘najveći povratak svih vremena‘‘, odnosno borbu protiv Michaela Chandlera koja bi se trebala održati u šestom mjesecu ove godine. UFC se za sada nije oglasio niti je potvrdio njegove navode, tako da valja pričekati dok se to i ne dogodi.

Osim najave, McGregor je u istom videu rekao kako će se njih dvojica boriti u kategoriji do 84 kilograma, odnosno srednjoj kategoriji. Mnogi su mu rekli da je to sve, samo ne pametno, no UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Sean O‘Malley pozdravlja takvu ideju. On smatra da u slučaju pobjede nokautom, Conor može napraviti jednu legendarnu stvar:

‘‘Što se tiče kategorije, mislim da se on tu zafrkava. Mislim da samo pokušava, ne znam… Chandler inače hoda sa oko 85 kilograma, a Conor sa oko 86-87. Zanimljiv je ovo meč. Ukoliko nokautira Chandlera, upisao bi nokaute u perolakoj, lakoj, velter i srednjoj kategoriji. To bi uistinu bilo legendarno‘‘, rekao je O‘Malley u svom TimboSugarShow podcastu.

McGregor je ovom objavom podignuo puno prašne, no kao što smo već i napisali, valjalo bi prvo pričekati da se i iz UFC-a službeno oglase oko ovih informacija. Kako god, bilo bi uistinu neobično McGreogra gledati u srednjoj kategoriji, pogotovo ako uzmemo u obzir da je svoje najveće uspjehe postigao u perolakoj i lakoj kategoriji.

Iako se očekivalo da će Conor McGregor nastupiti na opjevanoj UFC 300 priredbi, izgleda da od toga neće biti ništa. Bit će zanimljivo na što će ta hvaljena priredba sličiti jer mnoštvo UFC-ovih najvećih imena neće na njoj nastupiti, a o tome više možete pročitati ovdje.

Linker
07. svibanj 2024 22:20