UFC

Sean Strickland: ‘Izzy je kuja, ali svejedno mislim da će pet rundi skupljati bodove protiv Pereire i pobijediti‘

Sean Strickland

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Kaže da to što se netko zna boriti ne znači da je hrabar

Iako je uspješno obranio titulu na UFC 276 eventu, Sean Strickland nije oduševljen prvakom i njegovim nastupom na istoj priredbi. Bez obzira što ga je Adesanyin rival nokautirao, svejedno smatra da je Adesanya bolji i da će na isti način pobijediti i Pereiru.

Na već spomenutom eventu smo mogli gledati borbu za titulu u srednjoj kategoriji, ali i ‘title eliminator‘ borbu između Seana Striclanda i Alexa Pereire. S obzirom da je Pereira bio uspješan, odmah je prozvan od strane prvaka te je tako postao sljedeći izazivač u istoj kategoriji.

Međutim, Strickland nema dobro mišljenje o niti jednom od ta dva borca. U nedavnom intervjuu je The Schmo-u rekao da je Adesanya kuja, ali da Pereira svejedno nije dovoljno dobar da ga pobijedi.

‘‘Da ti nešto kažem, samo zato što se znaš boriti ne znači da nisi kuja. Nemojte to zaboraviti, a pitajte i Izzyja. Samo zato što se znaš boriti, ne znači da nisi kuja, a mislim da će svejedno Izzy pobijediti Alexa. Mislim da će Izzy stajati tamo i pet rundi skupljati bodove i svi će opet govoriti kako je Izzy najbolji na svijetu. No to ne mijenja činjenicu da je Izzy kuja‘‘, rekao je Strickland.

Na kraju se dotaknuo i svog poraza: ‘‘Rekao sam da ću stati i tući se sa svakim, a to sam i učinio. Nisam nikad rekao da ću pobijediti‘‘, zaključio je.

Linker
07. svibanj 2024 19:54