UFC

Sean Strickland želi borbu protiv Brunsona: ‘Skupi svoja mala m**a i bori se, neću te čekati pola godine‘

Brunson i Strickland

 Screenshot (youtube, Ufc)
Iako je nedavno pretrpio nokaut, Strickland ne staje

Sean Strickland izrazio je želju za borbom protiv Dereka Brunsona odmah, bez obzira što je još ovog mjeseca bio nokautiran od strane Alexa Pereire na UFC 276 priredbi.

Strickland je nedavno na svom Instagram profilu objavio kako je upravo primio poziv u kojem mu je rečeno da se Derek Brunson želi boriti protiv njega. Kvaka je u tome što Brunson želi da to bude za par mjeseci, no Strickland ne želi čekati.

U videu kojeg je objavio, Strickland je rekao da je i više nego voljan boriti se protiv Brunsona, no rekao je kako ne želi čekati pola godine. Nazvao ga je i pogrdnim imenom jer želi čekati toliko dugo.

‘‘Dakle, dobio sam poziv, kažu Derek Brunson se želi boriti protiv tebe. Ja sam bio kao, ma to je to, dat ću tom j**enom liku ples, idemo. Ali stani malo, prozvao me je, ali želi čekati pet do šest mjeseci‘‘, rekao je Strickland.

‘‘Dakle Brunson, učini uslugu i sebi i meni, skupi svoja mala m*da, drži ih neka dva do tri mjeseca. Jer ja ne namjeravam čekati pola godine da se borim s tobom‘‘, nastavio je.

Derek Brunson je u dosta sličnoj situaciji kao Strickland. Imao je niz od pet pobjeda, a prekinuo ga je Jared Cannonier u drugom mjesecu kada ga je nokautirao. Brunson je trenutno četvrti na rang ljestvici, a također je trenutno bez protivnika.

Linker
24. travanj 2024 15:12