UFC

Sean Strickland jezivo zaprijetio Dillonu Danisu: ‘Ja bih te ubio i to ne govorim metaforički‘

Sean Strickland
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-ov borac srednje kategorije poznat je po izjavama koje nerijetko zaprepaste javnost

Dugo nismo čuli ništa novo od Seana Stricklanda. Osmorangirani na UFC-ovoj ljestvici izazivača srednje kategorije krajem srpnja dobio je priliku nastupiti u glavnoj borbi večeri na UFC on ESPN 28 priredbi. Strickland je iskoristio priliku savladavši Uriaha Halla jednoglasnom odlukom, a posebno dobro ''Tarzan'' je iskoristio svu medijsku pažnju koju je dobivao tog vikenda. Strickland je nedugo potom ugovorio borbu protiv bivšeg prvaka srednje kategorije Lukea Rockholda.

Sean je tokom priprema za borbu protiv Rockholda pronašao nešto vremena za zanimljivu razmjenu poruka na Instagramu s Dillonom Danisom. Bellatorov borac poznat je po tome da gotovo ne postoji profesionalni MMA borac kojeg nije prozivao i provocirao putem društvenih mreža, no vrlo je upitno da se ikada sreo s odgovorom kakav je dobio od Seana Stricklanda. Naime Dillon Danis prvotno je objavio fotografiju Jakea Paula tokom meča s Woodleyjem napisavši:

''Stavio bih tvoju glavu između užadi i plesao bih po njoj'', a Strickland je u komentarima pitao gdje Danis trenira (kasnije je Sean obrisao komentar).

Dvojac se zatim prebacio u privatni razgovor, a prema porukama dostupnim javnosti, Strickland je Danisa pitao kada može doći na sparing, a zatim je uslijedila objava Stricklanda koja više nije vidljiva. Danis je ''Tarzanu'' odgovorio riječima:

''Mali dečko nije mogao podnijeti pritisak pa je obrisao objavu. Nikada ne idi na kralja''

Nakon toga uslijedio je Stricklandov odgovor koji je poprilično jeziv, no tko god pomnije prati Seana Stricklanda i njegove izjave, složit će se kako se radi o nečemu očekivanom s njegove strane.

''Ne znam šališ li se ili ne? Ja bih te ubio i to ne govorim metaforički. Jasno da ne želim ići u zatvor, ali ako ako bi se ti i ja sreli, te ako bih ja imao slobodan pristup tebi, oduzeo bih ti dušu. Pokazao bih ti tvoju vlastitu krv prije nego bih ugasio tvoj um. Veliko zadovoljstvo pružilo bi mi oduzimanje tvog života golim rukama. Ponavljam, ja to nikada ne bih napravio niti bih ti prijetio, ali moraš razumiti da si za mene samo malo janje stavljeno na ovaj svijet da bude pojedeno. Razumiješ to, jelda? Ti si plijen.'', napisao je Sean u prvoj poruci te je onda dodao još jednu.

''Ponavljam, ovo nije prijetnja. Jasno je da ja to ne bih učinio, ali samo ti dajem do znanja da si ti poput malog janjeta za mene. Činjenica da nisi moja hrana odaje priznanje civilizaciji koja je kreirana na takav način gdje ti je omogućeno da ti kao janje hodaš ovom zemljom, a pretvaraš se da si vuk i prolaziš nekažnjeno. Čudna misao.'', dodao je Sean Strickland.

Dillon Danis vjerojatno će ubuduće dobro razmisliti je li osoba s mentalnim sklopom poput Seana Stricklanda prikladan kandidat za njegove prozivke i prijetnje putem društvenih mreža.

Linker
19. travanj 2024 18:43