UFC

Sean Strickland: ‘Moja prva borba je bio ilegalni meč protiv stvarnog terorista, bojao sam se‘

Sean Strickland

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Kao tinejdžer je imao puno ilegalnih borbi po raznim dvoranama koje su imale kavez

Reći da je Sean Strickland osebujne naravi je vrlo blago, a ovaj borac srednje kategorije ispričao je da se u životu prije profesionalne MMA karijere borio u ilegalnim mečevima po raznim dvoranama, a prvi protivnik ikad mu je navodno bio – terorist.

Do UFC 276 priredbe Strickland je imao odličan niz od šest uzastopnih pobjeda, a prekinuo ga je Alex Pereira koji uskoro napada titulu srednje kategorije. Nokautirao ga je u prvoj rundi i zaradio taj napad, a pred Stricklanda je stavljen trenutno posljednji izazivač, Jared Cannonier.

Strickland je već nekoliko puta govorio svom turbulentnom djetinjstvu i odrastanju, a borbe su oduvijek bile dio njega. Jučer je podijelio jednu zanimljivu priču prema kojoj je, ukoliko mu je za vjerovati, prvi protivnik bio terorist:

‘‘Imao sam 15 godina, radio sam ilegalne borbe gdje nije bilo atletske komisije da nas pljačka i tjera na razna s**nja. Imali smo ilegalne borbe u dvoranama koje su imale kavez oko kojeg su stavili stolce i borio se tko je s kim stigao‘‘, rekao je Strickland.

‘‘Ima jedna zanimljiva priča sa j**enim pravim teroristom. Ni više ni manje. Nisam imao pojma o tome dok lika kasnije nisu uhitili zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Udarao sam ga u facu, slomio mu nos i tako je završilo. Bio sam prestravljen, mislio sam da će me prebiti jer sam ima 15 godina a on je bio u kasnim dvadesetima‘‘, ispričao je Brendanu Schaubu.

Ovdje se nema što dodati, možemo samo reći da se Strickland protiv Cannoniera vraća u kavez, ali ovog puta legalno i s atletskom komisijom. Radi se o UFC Fight Night 216 priredbi 17.12.

Linker
26. travanj 2024 01:16