UFC

(VIDEO) Strickland odradio sparing s MMA reporterom: Mnogi ga kritiziraju zbog pristupa

Sean Strickland vs. OG Shawny Mack

 Instagram (mma Island)
UFC-ov borac srednje kategorije nije štedio sparing partnera koji zapravo uopće nije borac

Kontroverzne izjave na konferencijama za medije, objave na društvenim mrežama zbog kojih su mu računi nerijetko brisani, zanimljivi mečevi i kontroverzni sparinzi. Sve ovo opisuje Seana Stricklanda, jednu od najzanimljivijih figura UFC-ove srednje kategorije, ali i borca koji svojom kvalitetom također zaslužuje pažnju.

Strickland će 17. prosinca (12. mjesec) tražiti povratak pobjedama nakon što je u sedmom mjesecu nokautiran od strane Alexa Pereire. Brazilac je tada prekinuo Seanov niz od šest uzastopnih pobjeda, a Strickland će povratak pobjedama tražiti protiv Jareda Cannoniera.

Neće to biti lak posao za Seana, ali pobjedom nad Cannonierom, Strickland bi se ponovno priključio konkurenciji za napad na titulu. Mjesec i pol dana dijeli nas od tog meča, a Strickland je trenutno u fazi priprema.

Sean je poznat kao veliki ljubitelj sparinga, a usred svojih priprema, Strickland je pronašao vremena za odraditi sparing sa OG Shawny Mackom. Vjerojatno se pitate tko je Shawny Mack. Radi se o MMA reporteru koji radi za Full Send MMA.

Strickland po običaju nije štedio svog sparing partnera, iako reporter nije nosio niti zaštitnu kacigu. Mnogi u komentarima kritizirali su Stricklanda zbog načina na koji je sparirao.

‘‘Zašto Strickland ide tako snažno? Brate, pa spariraš s reporterom bez zaštitne opreme‘‘, jedan je od komentara s ponajviše lajkova, a podosta je sličnih komentara na objavi MMA Islanda. Neki su kritizirali i Stricklandovo kretanje.

‘‘Ako se nastavi tako kretati, uvijek će proživljavati loše dane u kavezu.‘‘, kritika je na račun Stricklandovog rada nogu.

Dojam je kako Sean ipak nije išao na reportera punom snagom, ali u pojedinim sekvencama je možda ipak i pretjera. Shawny Mack prošao je srećom bez ozljeda, a na svom Instagramu podijelio je i fotografiju sa Stricklandom.

‘‘Stvari su se čudno odvile danas.‘‘, napisao je Shawny, a ukoliko klikom na strelicu pogledate drugu fotografiju koju je objavio, shvatit ćete njegovu objavu u potpunosti.

Linker
25. travanj 2024 05:29