UFC

Sean Strickland o svojoj prvoj obrani titule: ‘Volim udarati ljude, dajte mi nekog od koga mogu zaraditi novac‘

 Sean Strickland 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Revanš protiv Adesanye je sada postao još izgledniji, pogotovo nakon što je Jared Cannonier dogovorio borbu protiv Romana Dolidzea

Sean Strickland trenutno uživa u novostečenom statusu UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji, a do njega je nedavno došao svladavši Israela Adesanyu nakon pet rundi borbe. S obzirom da je meč bio nedavno, još uvijek nema informacija što je sljedeće za novog prvaka, no to ne mori Stricklanda previše.

Još se uvijek čeka UFC-ova odluka hoće li odmah Adesanyi dati revanš i priliku da pojas vrati u svoje vlasništvo, iako pojas nije obranio nakon što ga je vratio od Pereire. Strickland je jučer otkrio koga bi preferirao u svojoj prvoj obrani titule:

‘‘O da, izgleda da sam osvojio pojas. Bilo mi je jako zabavno u kavezu ljudi, uistinu jest. Ja se volim boriti. Volim udarati ljude, volim se tući, i svaki puta u borbi dati 110 posto od sebe. Nadao sam se da će Izzy biti bolji. Siguran sam da će mu UFC dati revanš i da će sve shvatiti puno ozbiljnije te da će i pružiti bolju borbu‘‘, rekao je Strickland u svom podcastu.

‘‘Ono što ja kažem je stari, kada me pitaju s kim se sada želim boriti, ja kažem da me boli ku**c. Ja želim zaraditi je**ni novac, ne želim se boriti u dosadnim borbama. Želim se boriti, zato mi dajte nekoga od koga mogu zaraditi novac‘‘, dodao je.

Revanš protiv Adesanye je sada postao još izgledniji, pogotovo nakon što je Jared Cannonier dogovorio borbu protiv Romana Dolidzea. Dana White je već u nekoliko navrata govorio kako Adesanya zaslužuje dobiti isti, tako da je za očekivati da će uskoro biti najavljen.

Linker
07. srpanj 2024 17:38