UFC

Sean Strickland oduševio na konferenciji za medije: Nitko nikada nije isprovocirao Adesanyu kao on

Sean Strickland i Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Ufc)
Četvrtorangirani izazivač UFC-ove srednje kategorije bio je centralna figura presice

Jako dobar posao radi UFC s promoviranjem svog ovotjednog UFC 276 eventa, a vrlo zanimljivu konferenciju za medije priredili su nam sinoć.

Nije to bila konferencija za medije koja se bitno razlikovala od nekih drugih koje organiziraju uoči PPV evenata, ali jedan potez pokazao se vrhunskim. Sean Strickland prvi put pojavio se na nečem ovakvom i bez ikakve dileme ukrao je ''show''.

Pribojavao se četvrtorangirani izazivač UFC-ove srednje kategorije da će izreći nešto što ne bi trebao i u danima uoči ove konferencije za medije, govorio je medijskim predstavnicima da ga ništa ne ispituju. Naravno da se to nije dogodilo, a Sean je eksplodirao od sreće čim je prvi put spomenut.

''Želim reći nešto. Ovo mi je prva konferencija za medije. Vi ovdje ste hrpa zlobnih gadova! Način na koji govorite, želim sići dolje i svima vam se unijeti u lice. Isuse Kriste, kako ste zlobni. Moram se smiriti, ali ti s crvenim šeširom. Ti si gad. Što si sve govorio Jaredu Cannonieru. Taj tip može doći tu i skinuti tvoju glavu s ramena, ali smiješan si tip.'', rekao je Strickland koji se obraćao mnogobrojnoj publici koja je također bila prisutna na ovoj konferenciji za medije.

Nije tu stalo Stricklandovo obraćanje publici koja mu se očito nečim zamjerila pa je nešto kasnije opet uputio nekoliko riječi prema njima.

''Ako me znate, onda vam je poznato da ja ne napuštam svoju kuću. Pogledajte kako se ovi ljudi u publici ponašaju. Da moram biti okružen ovim ljudima u javnosti, vjerojatno bih bio optužen za ubojstvo. Ja ne pijem i ne napuštam svoju kuću. Posebno zbog tipova poput onog tamo (uperujući prst u njega). Vjerujem da voziš visoko podignuti kamionet i tvoj penis je ovoliki (prstima je Strickland predočio veličinu). Ja sam jednostavan tip i živim jednostavnim životom. Život je dobar u Vegasu, sviđa mi se.'', rekao je Sean.

image

Sean Strickland i osoba iz publike

Screenshot (youtube, Ufc)

Ipak, najzanimljiviji dio Seanovog performansa nastupio je onda kad je privukao pažnju Israela Adesanye. Jedan od reportera pitao je Stricklanda tko je najbolji borac u stojci na cijeloj pozornici.

''Volio bih reći da sam to ja, ali onaj tip (Pereira) je uspavao ovog tipa (Adesanyu). Poslije mene, vjerojatno Alex dakle. Koliko je ono bilo, 2-0 protiv Izzyja?'', započeo je Strickland uputivši pitanje Adesanyi.

''Jesi li gledao taj meč? Upravo tako! Odradi svoj posao idući put.'', poručio je Adesanya, a Strickland se s velikim osmijehom na licu nadovezao riječima.

''Naljutio sam prvaka koji nosi svoj gay ručni sat. Oh ne. Šalim se, Izzy je divljak, ali niti jedan čovjek koji masturbira na crtiće neće me pobijediti.''

Adesanya je tvrdio da je Stricklanda potapšao po dupetu prije nego su izašli na pozornicu, a obećao je odraditi i ''TikTok ples iznad njegovog groba'' ako se budu borili. Strickland se pitao kakav je to odrasli muškarac koji je aktivan na TikToku, dok je Adesanya rekao Stricklandu da učini nešto po tom pitanju ako mu smeta.

Rasprava je eskalirala, Adesanya je prijetio da će razbiti Stricklanda ako se susretnu u borbi, a posebno zabavan bio je trenutak kad je Strickland zamolio Pereiru da se obračuna s Izzyjem.

''Slušaj brate, slomit ćeš svoj nokat. Smiri se. Alex, sredi ovog tipa.'', govorio je Strickland, no dojam je kako Pereira nije niti razumio o čemu se radi, s obzirom da ne govori engleski.

Adesanya je upozoravao Stricklanda da se fokusiran na svog protivnika, jer Alex Pereira je borac koji bi lako mogao i njega uspavati.

''Hej Izzy, možeš li mi reći koje stvari ne bih trebao raditi protiv njega. Što ne bih trebao raditi, zaspati?'', dodao je Sean.

Adesanya je bio vidno isprovociran Stricklandovim komentarima, a fanovi po društvenim mrežama oduševljeni su Stricklandovim nastupom na ovoj konferenciji za medije. Često se mogu vidjeti komentari kojima se govori da je Strickland već sada zaslužio bonus za najbolju izvedbu te da je totalno izdominirao Adesanyu po tom pitanju.

Uspije li Strickland savladati Pereiru i uspije li Izzy pobijediti Cannoniera, čekaju nas itekako zanimljive uvertire za njihov međusobni obračun.

Kompletnu konferenciju za medije pogledajte pri dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 05:57