UFC

Robbie Lawler na konferenciji za medije poručio: ‘Ja sam uvijek na ‘main cardu‘, gdje god se borio‘

Robbie Lawler

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bivši prvak UFC-ove velter kategorije uživao je u velikoj podršci okupljenih navijača

Među brojnim zvijezdama UFC 276 konferencije za medije, pomalo u sjeni ostali su Robbie Lawler i Bryan Barberena. Dvojica velteraša također su dio ''main carda'', a mnogi u tom meču vide potencijal za najbolju borbu večeri.

Svi MMA fanovi znaju tko je i što je Robbie Lawler. Radi se o veteranu s 45 profesionalnih nastupa iza sebe te bivšem UFC-ovom prvaku velter kategorije. Ne samo da je postao prvakom, nego je i dvaput uspješno obranio titulu.

Dvaput nagrađivan borcem godine, dvostruki je osvajač i nagrade za najbolju borbu godine (2014. vs. Johny Hendricks, 2015. vs. Rory MacDonald), a čak 21 pobjedu upisao je nokautom. Malo je boraca koji uistinu nemaju ''hejtere'', a Robbie Lawler jedan je od njih. Barberena i Lawler prvotno su trebali biti dijelom preliminarnog dijela priredbe, ali nakon što je Lauren Murphy otkazala meč protiv Mieshe Tate, došlo je do promjene u rasporedu. Lawlera ne dira previše gdje se njegov meč nalazi na službenom rasporedu, jer svjestan je što njegove borbe znače publici.

''Ja sam uvijek na 'main cardu', neovisno o tome gdje se nalazim i gdje se borim. Uvijek pružam 'show' i fanovi će biti uzbuđeni zbog mene. Ali lijepo je biti ovdje sa svim ovim prvacima i opakim tipovima. Hranim se time, uzbuđen sam i moje tijelo je uzbuđeno. Jedva čekam borbu. Hvala vam.'', poručio je Lawler, uz glasne povike njegovog imena iz publike.

image

Bryan Barberena

Screenshot (youtube, Ufc)

Njegov protivnik Bryan Barberena nije tako iskusan niti ima bogatu karijeru kao Lawler, ali radi se o borcu koji je također poznat po svom beskompromisnom stilu. Pet puta je osvajao bonus za sudjelovanje u najboljoj borbi večeri, a tako je bilo i u trećem mjesecu ove godine, kada je podijeljenom sudačkom odlukom slavio protiv Matta Browna. Barberena nije navikao biti pod ovakvim svjetlima reflektora i na ovakvim konferencijama za medije, ali sretan je što je dobio takvu priliku.

''Sjajno je, uživam u ovoj energiji. U subotu navečer pružit ćemo fanovima točno ono što žele. Idemo!'', kratko je poručio Barberena.

Pravi MMA fanovi prepoznaju sav potencijal ove borbe. Lawler i Barberena možda ne privlače veliku pažnju uoči samog meča, ali nemojte se iznenaditi ako ju ''ukradu'' nakon svog meča.

Linker
18. travanj 2024 09:33