UFC

Sean O‘Malley proziva Yana, a bivši prvak uzvraća: ‘Prihvatit ću meč ružičasta pudlice‘

Sean O'Malley i Petr Yan

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dvojica bantamaša već se poprilično dugo prozivaju

Iako Seana O'Malleyja na UFC 276 eventu čeka izrazito težak zadatak u vidu Pedra Munhoza, talentirani borac bantam kategorije već gleda ka sljedećem izazovu.

''Sugar'' je u razgovoru za ESPN odlučio prozvati borca s kojim se više puta natezao preko društvenih mreža, ali je više puta isticao i kako cijeni njegove borilačke vještine. Radi se naravno Petru Yanu.

''Volio bih se boriti još jednom do kraja ove godine. Studeni (11. mjesec) ili prosinac (12. mjesec) bili bi vremenski odlični. Znam da je puno velikih mečeva ugovoreno. Popratit ću borbu 'Chita' Vere i Dominicka Cruza. Mali ruski tip (Yan) konstantno bježi, a možda ću ga morati prebiti. Fob Ront (Rob Font) je također tu.'', započeo je Sean, a zatim je dodao:

''Puno je tipova koji bi potencijalno mogli biti moji sljedeći protivnici. Još uvijek se moram fokusirati na subotu, očito. Ne želim se zanositi, Pedro Munhoz moj je sljedeći izazov, ali uzbuđen sam zbog budućnosti. Puno je velikih mečeva ispred mene.'', dodao je O'Malley.

Sean je trenutno u nizu od tri uzastopne pobjede i zauzima 13. mjesto u poretku izazivača. Pobijedi li Munhoza, mogao bi skočiti na deveto mjesto u poretku izazivača, a time bi se dodatno primaknuo samom vrhu. Petr Yan ipak je osjetno više rangiran i zauzima prvo mjesto na rang ljestvici izazivača u bantam kategoriji. Iako je razlika u plasmanu velika, Petr Yan nema problema s time.

''Hej ružičasta pudlice. Ako pobijediš u subotu i zbilja se želiš boriti protiv mene, izazivam te da me prozoveš i ja ću prihvatiti. Ali ako samo stvaraš nepotrebnu buku zbog 'hypea', prekini pričati o meni, kukavice.'', uzvraio je Petr Yan putem Twittera.

Ruski borac nastupio je početkom četvrtog mjeseca ove godine, a podijeljenom sudačkom odlukom izgubio je od Aljamaina Sterlinga u meču za prvaka UFC-ove bantam kategorije. Yan je uoči tog meča ostao bez standardnih članova svog kuta zbog problema s ishođenjem vize i bio je u potrazio za zamjenama. Sean O'Malley ponudio se među prvima, ali Yan je isticao kako mu ne treba netko tko će mu davati savjete, nego netko tko će mu dodavati vodu i led. Sean nije pristao na ulogu vodonoše i borci su nakon toga samo nastavili s međusobnim prozivkama. Hoće li doći do konačnog obračuna i unutar kaveza, saznat ćemo u narednom periodu.

Linker
25. travanj 2024 18:53