UFC

Sean Strickland poručio Kayli Harrison: ‘Podsjetila si nas zašto nisi u UFC-u‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Ponajbolji UFC-ov borac srednje kategorije kritizirao je PFL-ovu zvijezdu

Kayla Harrison (13-0-0) u novoj sezoni PFL-ova turnira za borkinje u perolakoj kategoriji, nastavila je tamo gdje je i stala. Dvostruka olimpijska pobjednica u judu dvaput je osvajala PFL-ov turnir, a sinoćnjom pobjedom protiv Marine Mokhnatkine, upisala je svoju 13. pobjedu u jednako toliko profesionalnih nastupa.

Sva tri suca bodovala su meč 30-27 u korist Harrison, no Kayla treći put u karijeri nije uspjela doći do pobjede prekidom. Mokhnatkina je borkinja koja iza sebe ima šest pobjeda i tri poraza, a nastupala je i pod okriljem Bellatora (1-1). Šesterostruka je prvakinja svijeta u sambu, ali realnost je da ne pripada najboljim MMA borkinjama svijeta, a Kayla Harrison nije zadovoljna svojim nastupom, unatoč pobjedi.

''Bilo je to sranje od nastupa. Ispričavam se fanovima, htjela sam vam pružiti bolju izvedbu. Ove djevojke čvršće su nego što mislite. Ponekad učinim da sve to izgleda lako, ali ponekad i nije baš tako.'', rekla je Kayla nakon meča.

Tri boda upisala je Harrison na startu sezone i napravila je velik korak ka plasmanu u playoff (polufinale). Prije toga čeka ju još jedan nastup, ali Harrison je veliki favorit da turnir osvoji po treći put.

Nakon osvajanja prošlosezonskog izdanja, bilo je upitno gdje će Harrison nastaviti karijeru. Bellator i UFC pokazivali su interes, Kayla je dugo bila otvorena za pregovore, ali na koncu je završila u PFL-u. Mnogi MMA fanovi ostali su razočarani tom odlukom, jer Kayla Harrison nema adekvatne protivnice u toj promociji. Time se nameću i pitanja oko njene kvalitete, a UFC-ov borac Sean Strickland smatra kako Kayla zapravo jeste tamo gdje i pripada.

''Gledajući Kaylu Harrison kako se muči s ovom curom koja je na niskoj razini, samo dobijem podsjetnik zašto ona (Harrison) nije u UFC-u. Ostani u PFL-u i upisuj svoje lake pobjede u ligi s kantama.'', poručio je Sean

Kayla Harrison ove godine napunit će 32. godinu života. Vremena za UFC ili Bellator i dalje ima, ali dokle god se to ne dogodi, nitko ju neće smatrati najboljom borkinjom svijeta, neovisno koliko puta osvoji PFL-ov turnir. Mnogi se zapravo slažu s ovime što je Sean Strickland napisao na svom Twitter profilu.

Linker
20. travanj 2024 18:08