UFC

Sean Strickland prozvao Paula Costu: ‘Učinit ću mu ono što i Izzy nakon njihovog meča‘

Sean Strickland 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Tvrdi da će ga sagnuti i učiniti istu stvar kao i Adesanya, a rekao je i da je bio voljan prošlog vikenda uskočiti protiv Ryana Spanna

Na prvoj priredbi ove godine Sean Strickland je prekinuo gubitničku situaciju od dva uzastopna poraza, a pet dana prije priredbe je uskočio na ‘‘short notice‘‘ protiv Nassourdinea Imavova kada se Kelvin Gastelum ozlijedio. Tom prilikom je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom i vratio se na pobjedničke staze.

U sedmom mjesecu prošle godine ga je u prvoj rundi nokautirao Alex Pereira, a zatim je podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Jareda Cannoniera. Sinoć je ‘‘Tarzan‘‘ prozvao Paula Costu, a rekao je da će mu učiniti i ono što mu je učinio Adesanya nakon meča:

‘‘Želim se boriti protiv Coste. Znam da on sada pregovara oko ugovora. To je super. Meni je UFC rekao da se mogu bez ikakvih posljedica boriti protiv Imavova, samo da dođem i da se zabavim. Moram biti iskren i reći da obožavam kad je tako. Ja bih uskočio ovog vikenda i protiv Ryana Spanna da su mi to ponudili. Puno je bolje kada morate samo doći i boriti se i uzeti novac, kad ostalo nije bitno‘‘, rekao je Strickland za MMA Junkie.

‘‘Costa je duhovit, pomalo glup, ali dosta toga dobrog zna i reći. Smiješan je, ali ja ću ga baciti na koljena, saviti i je**ti kao Izzy nakon njihovog meča. Trenutno imam 102 kg, debeo sam. Dajte mi nekih devet do deset tjedana i bit ću spreman boriti se s bilo kim‘‘, dodao je.

Inače, Paulo Costa se trebao boriti početkom ovog mjeseca na UFC 284 priredbi u Australiji protiv Roberta Whittakera, no tvrdi da je odustao zbog loših financijskih uvjeta. Hoće li se uspjeti dogovoriti sa svojim poslodavcima, saznat ćemo uskoro.

Linker
20. travanj 2024 06:02