UFC

Sljedeća UFC-ova priredba dobila glavnu borbu večeri!

 son Silva/AGIF/ AFP
Iduća UFC-ova priredba dobila je svoju glavnu borbu večeri - 30. svibnja u Octagonu će se obračunati bivši prvak Tyron Woodley i jedan od najopasnijih velteraša današnjice Gilbert Burns!

UFC još uvijek nije pronašao lokaciju za svoj idući event, ali glavna borba već je dogovorena. Vijest o meču s Tyronom Woodleyjem preko Twittera je objavio sam Gilbert Burns, a ESPN je preko svojih izvora dodatno potvrdio da se radi o točnoj informaciji.

Kako stvari stoje, UFC se nakon tri priredbe u Jacksonvilleu seli na drugu lokaciju. Želja predsjednika promocije Dane Whitea je da to bude njihov APEX kompleks u Las Vegasu, ali Nevada još uvijek nije otvorila vrata ovakvim događanjima pa bi tako odluka mogla pasti na Arizonu koja je otvoreno pozvala sportske gigante.

O meču Woodleyja i Burnsa već se neko vrijeme raspravlja, no zbog raznih kombinacija, kao i promjena termina, njihov dvoboj sve je do ovog trenutka bio pod velikim upitnikom.

Spomenimo da će ovo bivšem prvaku biti prvi nastup nakon što je u ožujku 2019. godine izgubio pojas velter kategorije u dvoboju s Kamaruom Usmanom.

Podsjetimo i kako je Woodley u međuvremenu imao dogovoren meč s Leonom Edwardsom (21. ožujka, London), ali je taj event otkazan zbog pandemije koronavirusa. Tyron je nakon toga pokušao dogovoriti revanš s Usmanom ili veliki meč s Colbyjem Covingtonom, ali izgleda da je u konačnici pao dogovor s 33-godišnjim Brazilcem.

Burns, s druge strane, trenutno uživa u nizu od pet pobjeda, a ona posljednja upisana je u ožujku kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio legendarnog Demiana Maiu.

Linker
19. travanj 2024 01:17