UFC

Sonnen oduševljen Kineskinjom: 'Bit ću iznenađen ako Zhang ne postane nova prvakinja'

Weili Zhang
 UFC
Chael Sonnen smatra kako će UFC sutra dobiti novu prvakinju slamka kategorije, odnosno vjeruje da je Weili Zhang dovoljno dobra borkinja za detronizirati Jessicu Andrade.

U novoj epizodi showa "Ariel And The Bad Guy", jedna od tema bila je sutrašnja borba za titulu UFC prvakinje slamka kategorije. Ariel Helwani postavio je neke zanimljive teze, nakon čega je upitao Chaela Sonnena o tome može li Weili Zhang iskoristiti prednost domaćeg terena i na kome će biti pritisak u ovoj borbi?

"Ne postoji prednost domaćeg terena u ovom sportu. Puno je pritiska, nastupaš pred svojim prijateljima i sunarodnjacima, imaš dodatnu pozornost medija i sve što ide uz to. No, mislim kako će prvakinja biti u težoj poziciji. Druga klima, drugačija dijeta, druga vremenska zona, skidanje kilograma u drugoj državi. Ovo je jako težak posao za nju. Bit će joj neugodno, no veći pritisak je na onome tko se bori kod kuće", iznio je vrlo zanimljivo razmišljanje Chael.

No, ako mislite da on taj pritisak smatra nečim preko čega Kineskinja neće moći prijeći, niste u pravu. Sonnen smatra kako ona ima sve što je potrebno za ostaviti pojas u svojoj domovini.

"Nevjerojatno mi je da je Weili Zhang autsajder. Zapravo ću biti iznenađen ako ne dobijemo novu prvakinju. 19-0, nevjerojatna borba na podu, ne umara se i nemilosrdna je. Nemojte da vas zavara osmijeh i lijepo lice. Kad kažu kreni, ona upravo to radi. Mislim da ćemo imati novu prvakinju", otvoreno je prognozirao Sonnen.

Ako i vi vjerujete u pobjedu kineske borkinje, možete dobro zaraditi. Domaće kladionice na njenu su pobjedu postavile koeficijent 2.20. Što se tiče pobjede prvakinje, na njenu pobjedu ponuda također nije loša. Koeficijent je 1.50.

Linker
30. travanj 2024 17:00