UFC

Stephens ispričao susret s Rodriguezom nakon borbe: 'Počeo me vrijeđati, a onda su nas morali rastavljati'

Jeremy Stephens
Jeremy Stephens i Yair Rodriguez susreli su se nedugo nakon što je njihova borba na UFC Fight Nightu 159 završila. Zapravo, ono što je trebalo biti borba, budući da je ista prekinuta nakon samo 15 sekundi. Stephens je otkrio kako njegov nesuđeni protivnik nije bio niti malo ugodan u tom trenutku i da je umalo došlo do fizičkog okršaja.

Yair Rodriguez dugo se nije smirio nakon što je borba između njega i Jeremyja Stephensa trajala samo desetak sekundi. Zapravo, već u prvoj razmjeni Rodriguez nije zatvorio svoju šaku i prstom je porezao Stephensa po oku. Ovaj nije bio u stanju progledati kroz njega i borba je brzo prekinuta, a Rodriguez se počeo histerično derati hodajući kroz kavez i govoriti kako smatra da je njegov protivnik to napravio namjerno.

To zapravo nije bilo sve. Iste večeri susreli su se u hotelu, a iz onoga što je Stephens ispričao Arielu Helwaniju na ESPN-u, čini se kako se Rodriguez do tog trenutka još uvijek nije ohladio.

"Polako je krenuo prema meni s palcem prema gore. Pitao me je li sve u redu, prišao je, rukovali smo se, pokušao je biti gospodin. Onda je samo odjednom počeo govoriti razna sranja. Rekao sam mu kako ja nisam iz karate škole nego s ulice i kako sam tu da bih se natjecao, da bih se borio. Tu sam da bih ga ubio ako treba", rekao je Stephens, da bi onda otkrio što se dogodilo nakon što mu se zamračilo pred očima:

"Moje raspoloženje u trenutku se promijenilo. Odgurnuo sam ga od mene i možda bi se dogodilo i nešto više da odmah nisu uskočili njegovi treneri i otac. Znam da njegova sestra ima snimku toga što se dogodilo. Čekam da ju objave, ali čisto sumnjam da će to napraviti jer je on ispao kukavica u toj situaciji. Mislio sam da gospodski prilazi da porazgovaramo, ali to nije bilo ono što on želi. Ne poznajem ga, kao niti on mene, no takve stvari kod mene ne prolaze. Nemam namjeru dozvoliti da dođeš i vrijeđaš me, posebno jer si ti taj koji me pogodio u oko i uzrokovao prekid borbe."

Stephens je doputovao kući te je skinuo zavoj s oka, no problemi se i dalje primijete kod komunikacije. Potvrdio je kako je spreman odraditi novu borbu protiv Yaira čim mu liječnici to dozvole. No, od strane Meksikanca dolaze izjave kako ga to ne zanima, nego da želi krenuti dalje. I to nakon što je Stephensa optužio da je ozljedu odglumio, za što apsolutno nema nikakvih temelja. Većina fanova na strani je Stephensa i nadaju se ponovnom ugovaranju te borbe. Vjerojatno će u tom smjeru gledati i UFC te se može pretpostaviti kako Meksikanac baš i neće imati pravo izbora.

Linker
20. travanj 2024 06:48