UFC

Sterling iznenađen zainteresiranošću fanova za meč protiv Cejuda: ‘Mislio sam da to nikog ne zanima‘

 Aljamain Sterling i Joe Rogan 

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
Izgleda da fanove itekako zanima ovaj okršaj za titulu u bantam kategoriji

Još je tjedan dana ostalo do UFC 288 priredbe i velikog povratka Henryja Cejuda. Nije htio nikakve mečeve za zagrijavanje nego je odmah odlučio napasti titulu u bantam kategoriji, te će morati proći pored Aljamaina Sterlinga ukoliko se ponovno želi vratiti na tron i nastaviti tamo gdje je stao 2020. godine.

Fanovi su dosta kritizirali UFC 288 zbog slabijeg ‘‘carda‘‘, no UFC je ubacio i borbu između Gilberta Burnsa i Belala Muhammada tako da sad sve skupa malo bolje izgleda. Svjestan je toga i Sterling koji je iznenađen koliko ljudi zapravo o tome pričaju unatoč nešto slabijem ‘‘cardu‘‘:

‘‘Što se tiče ovog meča protiv Cejuda, ja sam jako uzbuđen. Na prvu sam mislio kako nikoga nije briga za tim, ali sada vidim kako su fanovi ipak iza toga. Uistinu žele gledati ovaj meč, a ja mislim da je ovo dobar test. Rekao sam, ‘u redu, mislite da me ovaj tip može pobijediti?‘ Neka stave novac ako to vjeruju. To me uzbzđuje. To me tjera svako jutro da idem na trening i tamo budem nekoliko sati‘‘, rekao je Sterling za ESPN.

‘‘Kad mi je ponuđen ugovor za meč s njim, mislio sam da se radi o nekoj šali. Cejudo o tome govori jako dugo, sjedi u svojoj sobi i radi one smiješne videe. Sere po svima i nikad ne daje priznanje tamo gdje treba. Znam da puno radi, ali ne znam hoće li to biti onaj Cejudo od prije tri godine‘‘, dodao je.

Upravo je to ono što i nas sve zanima. Cejudo je u trenutku kada se umirovio uistinu djelovao fenomenalno, ali tri godine van kaveza, pogotovo u nižim kategorijama, su jako puno.

Linker
03. svibanj 2024 08:17