UFC

Sterling se ne želi boriti protiv Cejuda: ‘U trenutku kad izgubim pojas, gubim i PPV poene‘

Aljamain Sterling

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kaže da će ga teško netko sad motivirati da ode u dvoranu i krene s kampom

Prije točno tjedan dana Aljamain Sterling je obranio pojas u bantam kategoriji svladavši T.J. Dillashawa tehničkim nokautom u drugoj rundi. Brzoj završnici kumovala je ozljeda ramena koju je T.J. zadobio prilikom prvog rušenja od strane Sterlinga tako da lijevu ruku nije ni mogao koristiti.

Prozvali su Sterlinga ubrzo ‘‘najsretnijim prvakom u UFC-u‘‘, a odmah nakon borbe počele su se širiti glasine kako će se on i Cejudo boriti na UFC 284 priredbi u Australiji u drugom mjesecu. No, Sterling je sinoć stao na kraj tračevima i rekao da se nema namjeru boriti do barem sredine 2023.:

‘‘Neću se boriti do sredine iduće godine. Tako da nemam pojma o čemu se priča. Trebat ćete me pokrenuti da odem raditi kamp, a sretno vam s tim. Ja sam zaradio svoje vrijeme za odmor, a Henry može ići nabijati kamenje. Da vas pitam, jeste li uzbuđeni da gledate borbu Sterling vs. Cejudo? Je li to vaša najveća želja kao fana sporta?‘‘, rekao je Sterling za MMA Junkie.

‘‘Ja želim najveću moguću borbu jer dobivam PPV poene. U trenutku kad izgubim pojas, gubim te poene. Tako da želim najveću borbu, a ako je to Cejudo, može. Ali ne mislim da je to on, uistinu nije. Imam osjećaj da su ljudi više uzbuđeni oko borbe mene i ‘Chita‘ Vere nego mene i Cejuda‘‘, zaključio je Sterling.

Cejudo mu je ubrzo odgovorio:

Tko je sljedeći za Sterlinga, očito se još ne zna. Cejudo je pri kraju USADA-inog programa testiranja za povratak tako da će on sigurno željeti borbu što prije, a pitanje je hoće li čekati još šest do osam mjeseci za borbu sa Sterlingom.

Linker
18. travanj 2024 09:55