UFC

Sterlingov gost otkrio: ‘Nije slavio niti nazdravljao, na fotografiranje su ga nagovorili‘

Petr Yan vs. Aljamain Sterling
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Čini se kako je novi UFC-ov prvak bantam kategorije bio iskren u svom javnom obraćanju

Aljamain Sterling i dalje je žrtva borilačke internet zajednice, odnosno svih onih koji su mu zamjerili fotografiranje s pojasom nakon kontroverzne pobjede protiv Petra Yana, kojom je isti osvojio. Sam Sterling je već više puta pokušavao objasniti kako su fotografije bile usluga gostima koji su ga posjetili kod kuće na druženju nakon borbe te da se on ne osjeća kao prvak.

Da je to bilo uistinu tako, sad je otkrio i jedan od njegovih gostiju, UFC borac Billy Quarantillo. On je potvrdio kako Aljamain nije bio dobro raspoložen te da je to druženje zapravo odradio kao da je samo čekao da isto završi.

"Sve te fotografije s njim koje ste vidjeli, ljudi su ga na to natjerali. Sterling nije htio ništa od toga. Oni su mu prišli, dali mu pojas i rekli da ga stavi jer je to nešto za što se oduvijek bori. Nije to nagrada samo za posljednju borbu nego za sve do sada, za svaku UFC borbu, svaki trening i cijeli proces. Rekli su mu da bi trebao slaviti svoj život. Znam kroz što sad zbog toga prolazi, ali on to uistinu nije htio napraviti", rekao je Quarantillo u razgovoru za Elite Sports Network, dodatno otkrivši kako se UFC-ov novi prvak osjećao:

"Nije pio, uzeo je tek jednu čašu šampanjca. On je zapravo htio ponovno gledati borbu. Onda je to napravio i slomio se. Kao borcu, to mi je puno toga reklo o njemu, jer je razmišljao samo o analizi borbe i povratku na posao. Mislim kako će u revanšu biti jedan potpuno drugi borac."

Revanš bi se trebao organizirati otprilike tijekom ljeta i čini se kako je to zapravo UFC-ov siguran plan. Sterling je već najavio kako će tek nakon te borbe ponosno podići pojas, koji je prvobitno ostavio u Octagonu, no netko od njegovih timskih kolega ipak mu ga je kasnio donio na spomenuto druženje.

Linker
17. travanj 2024 06:14