UFC

Stipe Miočić ipak otkrio koga favorizira večeras: ‘Jones izgleda dosta drugačije, Gane je bio aktivan‘

Miočić i Cormier

 Screenshot (youtube, Mma Crazy)
Adesanya je rekao nešto slično, no vjerujemo da Jonesa nitko ne potcjenjuje jer to nikad ne treba činiti

Jučer je Stipe Miočić u razgovoru s Danielom Cormierom otkrio nešto što je razveselilo jako puno fanova. Naime, rekao je kako su mu čelnici UFC-a obećali kako će u sedmom mjesecu ove godine ići na pobjednika između Jona Jonesa i Ciryla Ganea, dakle na prvaka teške kategorije kojeg ćemo dobiti noćas.

Osim tog razgovora, Stipe je jučer sudjelovao i na panelu s legendama poput Marka Colemana, Franka Mira, Daniela Cormiera i drugih, te je tamo izjavio kako ga zapravo i ne zanima tko će pobijediti večeras, samo ga zanima pobjednik i pojas. No, kasnije je DC ipak uspio izvući neku analizu iz Stipe te je otkrio i koga favorizira:

‘‘To je vrlo zanimljiv meč jer znate, Jones je bio van svega cijele tri godine. No, trenirao je i trenutno ima preko 112 kilograma. I dalje ima svoju brzinu no razlika je velika. Izgleda dosta drugačije i čak ako mislite da ste brzi, to uistinu nije ista stvar kao ranije. Ciryl je tip koji je pravi igrač, baca vrhunske udarce. Identično kao Jones, ima slične ‘kickove‘. Već se borio na pet rundi, ali i Jones radi puno stvari koje ljudi nisu nikad vidjeli‘‘, rekao je Stipe u intervjuu s Cormierom.

‘‘Izabrat ću Ganea, ozbiljno. Jednostavno mislim da je bio aktivan, a još je i ogroman lik. Teškaši su drugačiji ‘match-upovi‘.‘‘, dodao je Stipe.

Dosta je boraca zapravo izabralo Ganea kao večerašnjeg pobjednika, no Jonesa se nikad ne smije podcijeniti. Iako je istina da se radi o novoj kategoriji i novim protivnicima, treba imati na umu da je to borac kojeg mnogi smatraju najboljim ikad.

Linker
20. travanj 2024 07:40