UFC

Stipe Miočić objavio sjajne vijesti, rodio mu se sin: ‘Stigao je budući prvak teške kategorije‘

Stipe Miočić
 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove teške kategorije pohvalio se prinovom u obitelji

Obitelj Stipe Miočića postala je bogatija za još jednog člana. 28. kolovoza rodio se Mateo Cruz Miočić, drugo dijete i ujedno prvi Miočićev sin. Stipe i njegova žena Ryan Marie 2018. godine dobili su kćerkicu Meelah. Bivši prvak UFC-ove teške kategorije prinovom se pohvalio danas putem svog Instagram profila.

''28.08.2021. u 12:16 sati stigao je budući prvak teške kategorije. Upoznajte Matea Cruza Miočića. Već te volimo više od života!'', napisao je Stipe na Instagramu pritom priloživši fotografiju novorođenog dječačića.

Izuzev fotografije malog Matea Cruza, Stipe Miočić objavio je i video koji je Bruce Buffer snimio u čast Stipinom sinu. Buffer je Matea Cruza također najavio kao budućeg prvaka teške kategorije. Čestitkama na Instagramu pridružila su se brojna poznata lica iz svijeta MMA-a.

Uistinu sjajne vijesti za obitelj Miočić i Stipu koji je nažalost izgubio svoj pojas prvaka teške kategorije krajem ožujka ove godine. Francis Ngannou je nokautirao Miočića u drugoj rundi njihova revanša, a borac hrvatskih korijena nije nakon toga nastupao. Nije poznato s kime će se boriti u idućem nastupu, odnosno još mu nikakva borba nije ponuđena. Spominjao se potencijalan obračun s Jonom Jonesom, no od toga čini se neće biti ništa jer Jones i njegov tim nisu pokazali naročit interes za tom borbom. Miočićeve ambicije po pitanju idućeg nastupa jasne su, a prije nekoliko dana podijelio ih je za MMA Junkie.

''Iskreno, glavna ambicija mi je vratiti titulu. Definitivno želim još jednu borbu protiv Francisa. Nadam se da će ju zadržati i onda se možemo ponovno boriti, a ja mogu vratiti ono što je moje.''

Rođenje sina sigurno će mu poslužiti kao dodatna inspiracija, a ostaje nada kako će ga UFC prilikom ugovaranja njegove iduće borbe tretirati onako najveći teškaš u povijesti UFC-a i zaslužuje.

Linker
18. travanj 2024 03:58