UFC

Stipe Miočić oglasio se putem OnlyFansa nakon Jonesovog otkazivanja: ‘Kao da me netko udario u jaja‘

Stipe Miočić

 Screenshot (only Fans)
Najveći UFC-ov teškaš svih vremena napokon se oglasio i otkrio više informacija

Otkazivanje meča između Jona Jonesa i Stipe Miočića definitivno je najšokantnija vijest koju su MMA fanovi dobili ovaj tjedan. Silno smo iščekivali vjerojatno najveću borbu u povijesti UFC-a, ali sve se raspalo nakon Jonesove ozljede koju je zadobio hrvajući na treningu.

Jon Jones pretrpio je ozljedu tetive ramena i prsnog mišića, a prema procjenama, tek za osam mjeseci bit će spreman vratiti se u kavez. Radi se o jakom dugom periodu, a utješna nagrada bio bi nastup Stipe Miočića protiv nekog drugog elitnog teškaša.

Nažalost, UFC je odlučio ugovoriti meč za privremenog prvaka, a Stipe Miočić neće biti dio tog meča. Tom Aspinall i Sergei Pavlovich borit će se za status privremenog prvaka, a Miočiću preostaje čekati Jonesa.

Naporno se Stipe pripremao za borbu koja mu je vjerojatno trebala biti oproštajna, ali ovaj trening kamp doslovno je ‘‘bačen u vjetar‘‘. Miočić će morati proći još jedne kompletne pripreme, što nikako nije lako za jednog 41-godišnjaka.

Nekoliko dana čekali smo prve Miočićeve reakcije na kompletnu situaciju, a vjerovali ili ne, Miočić se oglasio putem OnlyFans platforme. Prije nego donesete nekakve krive zaključke, prisjetite se kako OnlyFans nije platforma namijenjena isključivo eksplicitnom sadržaju. OF mjesto je i za druge oblike sadržaja, a Miočić je također postao dijelom te platforme. Pretplata na njegov korisnički račun trenutno je besplatna i ukoliko već posjedujete aktivan korisnički račun na OnlyFans-u, bez većih problema možete poslušati reakciju Miočića.

Za one koji ipak ne žele pristupati, ukratko vam prenosimo što je Miočić rekao.

‘Probudila me vibracija mobitela. Dobio sam poruku u kojoj je pisalo da neće biti ništa od borbe. Osjećao sam se kao da me netko šutnuo u jaja (genitalije).‘‘, započeo je Miočić.

U nastavku svog obraćanja javnosti, Stipe je istaknuo kako Jonesu ipak ništa ne zamjera, jer ozljede se događaju u ovom sportu. Poželio mu je sreću te brz i uspješan oporavak.

Zanimljiv je Miočićev osvrt po pitanju nenastupanja na UFC 295 eventu. Dana White istaknuo je kako nije htio ‘‘omalovažavati‘‘ Miočića tako što bi mu nudio meč za status privremenog prvaka.

"Stipe se ne bori za privremenu titulu. Imate najvećeg teškaša svih vremena protiv najvećeg umjetnika mješovitih borilačkih vještina svih vremena. Ovo je borba za nasljeđe. Čak i zvati Miočića i tražiti od njega da se bori za privremenu titulu je potpuno nepoštovanje. Ovo je borba za dvije legende, naslijeđe, dvoje najvećih, navijači to žele vidjeti, ja to želim vidjeti i obojica to žele. Ne želim gledati Miočića u borbi za privremeni pojas", kazao je White u svom obraćanju javnosti.

Međutim, Stipe Miočić nije zadovoljan takvim raspletom. Američki borac hrvatskih korijena bio je voljan boriti se za status privremenog prvaka, nadao se ponudi, ali razumije zašto se UFC odlučio za dvojicu boraca koji su budućnost teške kategorije.

Stipe je za kraj poručio kako i dalje želi osvojiti UFC-ov pojas i sve će učiniti da ga vrati u svoje vlasništvo. Dobar je to znak za sve koji su se pribojavali da Stipe odlazi u mirovinu bez oproštajnog nastupa, a nadamo se da će 2024. godine uistinu odraditi meč protiv Jona Jonesa. Zaslužio je takav meč za kraj svoje karijere.

Linker
08. svibanj 2024 12:12