UFC

Stipe Miočić otkriva: ‘Htio sam veliki boksački meč. No, kada ste pod ugovorom s UFC-om, nemoguće je‘

Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Ufc)
Stipi sada preostaje UFC 295 i Jon Jones, a sa sportske strane je ta borba veća nego bilo kakav boksački meč kojeg je moguće organizirati

Brojne je fanove razveselila vijest kada je Stipe Miočić ipak odlučio vratiti se u UFC-ov kavez i protiv Jona Jonesa pokušati izboriti još jedan pojas u teškoj kategoriji. Tome ćemo svjedočiti već idućega mjeseca na UFC 295 priredbi u New Yorku, a ovo će definitivno biti jedna od najboljih ove godine.

Dugo Stipe nije bilo u kavezu, a nije ga dugo bilo ni u medijima te se uopće nije znalo što se događa kod njega. Jučer je ekskluzivno za Bloody Elbow otkrio kako je pokušavao doći i do velikog boksačkog meča, no to mu, nažalost nije pošlo za rukom.

‘‘Da, definitivno sam pokušavao doći do velikog boksačkog meča. Jednostavno nije išlo. Nikako nismo mogli postići dogovor, da se tako izrazim. Kada ste pod ugovorom s UFC-om, teško je ići u bilo kojem drugom smjeru. Još ste k tome MMA borac a ne boksač. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Najgora stvar koji mi se mogla dogoditi jest da kažu ‘ne‘‘, rekao je Stipe u spomenutom intervjuu.

Prava je šteta što nije uspio u ovom naumu jer je Stipe čovjek koji definitivno zaslužuje dodatno se naplatiti od borilačkog sporta. UFC-ova politika je po ovom pitanju i više nego jasna, a upravo je tu ‘‘puklo‘‘ između njih i Ngannoua.

Stipi sada preostaje UFC 295 i Jon Jones, a sa sportske strane je ta borba veća nego bilo kakav boksački meč kojeg je moguće organizirati. Ukoliko sljedećega mjeseca Jonu Jonesu oduzme pojas, zasigurno će biti zadovoljniji nego da je boksao protiv bilo koga na svijetu.

Linker
21. lipanj 2024 03:11