UFC

Gordon Ryan objavio fotografiju s treninga, a Jones se narugao Miočiću: ‘Stipe se sprema za boksački meč‘

Gordon Ryan i Jon Jones

 Instagram (gordon Ryan)
Možda upravo njegov fenomenalni boks ‘‘presudi‘‘ Jonesu, a onda bi ovaj komentar uistinu bio urnebesan

Idućega mjeseca nas očekuje UFC 295 priredba koju predvode Stipe Miočić i Jon Jones, tako da su obojica boraca zasigurno duboko u pripremama za ovaj povijesni teškaški okršaj. Titula prvaka u teškoj kategoriji će biti nagrada za pobjednika, a Jon Jones će ju ujedno i po prvi puta pokušati obraniti.

Velike su šanse da ćemo obojicu po posljednji puta gledati u kavezu te večeri, tako da se očekuje da u ovom meču istinu daju sve od sebe. Gordon Ryan, najbolji ‘‘grappler‘‘ današnjice, na svom Instagram profilu je danas objavio fotografiju s Jonom Jonesom i napisao da su se vratili na posao.

Međutim, ono što je najzanimljivije jest komentar kojeg je Jon Jones napisao na ovoj objavi:

‘‘U međuvremenu se Stipe tamo priprema za boksački meč‘‘, kratko je ispalio Jones.

image

Jonesov komentar

Instagram (gordon Ryan)

Ovo je vjerojatno referenca na Stipinu izjavu od neki dan kada je rekao kako je pokušao doći do velikog boksačkog meča, ali zbog ugovora s UFC-om i svih ostalih ograničenja, do njega nije došao. Jones je očito odlučio narugati mu se zbog toga, iako ni njemu samome nije dozvoljeno ići negdje drugo i boksati.

Stipe na svojim fotografijama i video zapisima također izgleda jako spreman i u odličnoj formi, a iskreno se nadamo da je tako. Možda upravo njegov fenomenalni boks ‘‘presudi‘‘ Jonesu, a onda bi ovaj komentar uistinu bio urnebesan.

Linker
28. travanj 2024 23:08