UFC

Stipe Miočić potvrdio: ‘Želim se boriti opet i borit ću se opet! Zvali su me, no uzeli su Ganea protiv Jonesa‘

Stipe Miočić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao i da mu je bio ponuđen Jones za 4.3., a čak su ga i kontaktirali no na kraju od borbe nije bilo ništa

Osim što u kavezu nije bio od trećeg mjeseca 2021. godine, Stipe Miočić se nije pojavljivao ni u medijima. No, šutnju je prekinuo u večerašnjoj epizodi ‘‘The MMA Houra‘‘ kod Ariela Helwanija, a u emisiji je progovorio o velikom broju stvari koje mu se trenutno događaju u životu.

Većina fanova se pitala jedno pitanje; hoće li Stipe Miočić više ikada ući u kavez. No, na radost mnogih odgovor na to je potvrdan! Ariel ga je početkom emisije pitao želi li se boriti i hoće li se boriti, a Stipe je na oba pitanja odgovorio potvrdno!

Sljedeće pitanje je bilo oko toga koliko Stipe trenutno ima kilograma, na što je Stipe odgovorio da ima 113. Dakle, podignuo je kilažu od posljednjeg meča u kojem je izgubio pojas.

Ono što je još zanimljivo jest da je Stipe otkrio kako su mu ponudili borbu protiv Jonesa za UFC 285 priredbu koja se održava 4.3., a Helwani ga je pitao gdje je onda zapelo u tim pregovorima, a Miočić je odgovorio:

‘‘Bili smo u pregovorima. Ne znam što se dogodilo, htjeli su Ciryla. Bio sam otvoren za to i htio sam to učiniti, no nisam ‘matchmaker‘ tako da ne znam zašto me nisu izabrali‘‘, rekao je kratko Stipe.

S obzirom da nije bio previše rječit, Ariel ga je kasnije pitao o poslu i koliko prati sport, a Stipe je rekao da se ne sjeća kada je kupio posljednji PPV i gledao UFC. Rekao je da radi kao vatrogasac, a dok je na poslu, nije im dozvoljeno gledati televizor.

Na kraju ga je Ariel pitao vidi li se u nekim drugim borbama osim onima za pojas, na što je Stipe samo kratko rekao da ne vidi.

Bio je to jedan skroman nastup Stipe Miočića, na kojem nije previše otkrio osim ovih detalja oko kilaže i činjenice da se UFC na kraju ipak odlučio za Ciryla Ganea za borbu protiv Jonesa. Nadamo se da ćemo ga onda uistinu i gledati u sedmom mjesecu kako je i ranije najavio na Twitteru.

Linker
27. travanj 2024 15:10