UFC

Stipe za 37. rođendan dobio najbolju čestitku: 'Otac si prepun ljubavi, lojalan prijatelj i prije svega čovjek'

Stipe i Ryan Marie Miočić
 Instagram
Samo jedan dan nakon što je vratio pojas UFC-ovog prvaka u svoje vlasništvo i time postigao najveći uspjeh karijere, Stipe Miočić proslavio je 37. rođendan. Najbolju i najljepšu čestitku dobio je od svoje supruge.

Najbolji poklon za rođendan si je naravno Stipe poklonio sam, tako što je nakon 13 mjeseci iščekivanja, treninga, bezbrojnog premotavanje prve borbe kroz glavu i na kraju teških 19 minuta u Octagonu, vratio titulu prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo. Sve je to postigao uz srce prvaka, nevjerojatnu smirenost i fokusiranost, predanost i podršku svog tima, ali i obitelji.

Upravo njegova supruga Ryan Marie bila je najveća podrška. Kroz cijelu godinu bila je uz njega još i više nego prije, ona je bila ta koja mu je podizala samopouzdanje i koja se u potpunosti posvetila tome da se on ne mora brinuti o nebitnim stvarima. Na kraju je i najljepša čestitka došla upravo od nje.

"Sretan rođendan mojoj Bubi. Sjedim ovdje ponosna na tebe, oduševljena tobom i time tko si. Još i danas se sjećam kako si vrištao tražeći svoju priliku, a u tren oka si to odradio već pet puta. Mi smo to napravili pet puta. Zaluđena sam tvojom predanošću i posvećenošću svime što radiš u životu. Nikad ništa nisi radio polovično i uvijek si se držao na svom putu, neovisno o tome koliko je teško bilo.

Ti si najbolji otac prepun ljubavi, lojalan prijatelj, vatrogasac i prije svega čovjek. Naravno, da ne zaboravim, najbolji svih vremena. Poznavati te je jednako voljeti te. Sve što ti tvoj tim, prijatelji i obitelj pružaju je zbog toga što si takav čovjek. Ljubav i poštovanje kojima uzvraćaš stvaraju sjajan sklop. Uvijek se trudiš svakoga nasmijati i prema svima si ljubazan i drag (čak i kad kupiš deset vrećica bombona koje ne voliš samo zato što znaš da je blagajnici to potrebno da bi zaradila bonus). Ti to radiš iskreno zato što si takav. Uvijek si spreman otići milju dalje za bilo koga, čak i za potpunog stranca. I to te čini posebnim, drugačijim od drugih. Ti si ogromna inspiracija meni i, što je još bitnije, nakon kćerkici. Ona je blagoslovljena time što te može zvati tatom. Volimo te, sretan rođendan dragi!", napisala je Ryan Marie na Instagramu ovu vrlo moćnu poruku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Birthday, to my Bug! • Sitting here in awe of you tonight, so amazed by you and everything you are! I still remember you screaming “Give me my shot” and in the blink of an eye, you’ve done it 5 times! We’ve done it 5 times! It takes a village, but we have the best one! (more like a three ring circus, but it’s our circus!) I’m mind blown by your dedication, and commitment to everything you do in life! You do nothing half way, and always stay the course.. no matter how difficult that course may be. You’re the most loving father, loyal friend, fireman, human and not to mention the . To know you, is to love you.. the dedication your team, family & friends give you, is because of the man you are.. and the love & appreciation you make everyone you encounter feel! You make a special effort to make everyone smile, and you’re so kind to everyone that crosses your path! (Even if that means buying 10 king size candy bars that you don’t like from the Walgreens cashier every single time you go in there, because she told you she was trying to hit her sale bonus) you’ll do it.. because that’s who you are! You’ll always go the extra mile for anyone, even a total stranger.. and that’s what makes YOU different. You’re such an inspiration to me, and more importantly our baby girl She is beyond blessed to call you Daddy! We love you, happy birthday baby!

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

Naravno, 37 godina znači da Stipe više nije mlad i da je titulu vratio u pravo vrijeme. No, isto tako nema sumnje da je ispred njega još nekoliko dobrih godina. U MMA je uostalom ušao tek prije devet godina, a dok je kondicijski spreman kao protiv Cormiera i dok ga brada "sluša" na ovaj način, nema nikakvog razloga da ne nastavi jednako tako impresivno kao do sada.

Linker
25. travanj 2024 06:56