UFC

Što se dogodilo s pola milijuna dolara? McGregor i Poirier iznijeli svaki svoju stranu priče

Conor McGregor
 ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
‘Izabrao si McGregora prije nego pojas i to pokazuje da sam bio u pravu‘

Nedugo nakon što je Conor McGregor prognozirao i demonstrirao kako će u novom susretu zaustaviti Dustina Poiriera, javio se i 'The Diamond' i podsjetio Irca na neispunjeno obećanje o kojem se puno pričalo u danima oko UFC-a 257.

Podsjetimo, prije njihovog revanša iz siječnja ove godine jedna od glavnih priča govorila je da će McGregor Poirierovoj 'The Good Fight' zakladi donirati čak pola milijuna dolara. Činilo se neko vrijeme da je to riješena stvar. Čak se i Dustinova supruga Jolie zahvalila Ircu na velikodušnoj donaciji, ali sada se čini da Conor spomenuti novac nije nikad ni uplatio.

"To je zabavno predviđanje! Tako si predviđao i donaciju mojoj zakladi, a onda ste se ti i tvoj tim prestali javljati nakon one borbe u siječnju. Vidimo se uskoro", napisao je Poirier na Twitteru pa dodao:

"Zahvalili smo mu se jer nas je njegov tim kontaktirao u tjednu borbe kako bi pokrenuli čitav postupak, ali nas ignoriraju u posljednja dva mjeseca nakon meča. Moja zaklada od tada ih je kontaktirala tri puta, ali odgovor nismo dobili. Već smo prešli preko toga i nastavili dalje! Uskoro ćemo objaviti naš sljedeći veliki cilj."

Na odgovor nije morao dugo čekati.

"Donacija, a ne dug. Čekali smo planove koji bi nam rekli što će se točno dogoditi s tim novcem, a iste nismo nikad dobili. To radim sa svim donacijama. Moram točno znati gdje će otići svaki dio uplate. Inače ta lova nestane. To je, nažalost, slučaj s puno ovakvih zaklada. Izabrao si McGregora prije nego pojas i to pokazuje da sam bio u pravu", uzvratio je bivši prvak i pritom objasnio svoj dio priče.

A onda se ponovno javio Dustin:

"Da, to nikad nije ni bio dug. Ti si ponudio, a mi prihvatili. Kao što sam rekao, tvoj tim nikad nije odgovorio na naše mailove koji su se odnosili na to što bi se dogodilo s tim novcem. 10. srpnja ćeš ponovno okusiti poraz", poručio je Poirier.

Prođe li sve prema planu, McGregor i Poirier trilogiju će odraditi na UFC-u 264.

Linker
23. travanj 2024 06:33