UFC

Stopama Jona Jonesa: Conor McGregor ponovno je priveden

Conor McGregor

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Najveća MMA zvijezda jednostavno ne može izbjeći probleme

MMA rekordi i ostvarenja Jona Jonesa nedostižni su za Conora McGregora, ali kad je u pitanju kršenje zakona, ''Notorious'' parira više nego dobro. McGregor je ovog tjedna ponovno priveden te ga čeka novi izlazak pred sud.

33-godišnji borac ovaj put kršio je zakon u Dublinu. McGregor je priveden zbog opasne i neoprezne vožnje svog automobila. ''Notorious'' je divljao u svom Bentley Continental GT-ju, a policija mu je nakon zaustavljanja oduzela vozilo. Ipak, automobil mu je naknadno vraćen u njegov posjed.

Prema saznanjima Irish Indenpendenta, protiv Conora je poduzeta optužnica za opasnu vožnju te bi sljedećeg mjeseca trebao izaći pred sud. Kazna za opasnu vožnju u Irskoj može iznositi sve do 5 tisuća eura, šest mjeseci zatvora ili oboje.

Glasnogovornik irske policije (Garde) potvrdio je kako su priveli osobu koja je povezana s tim incidentom, no Conor je oslobođen uz plaćanje jamčevine. Inače, McGregor je višestruki prijestupnik kad su u pitanju prometni prekršaji.

2017. godine kažnjen je s 400 eura zbog prekoračenja brzine, dok je u 11. mjesecu 2018. godine također kažnjen zbog istog prekršaja. Tada je kazna iznosila 1000 eura, a vozačka dozvola bila mu je oduzeta na šest mjeseci. Kako će sada proći, saznat ćemo sljedeći mjesec. Dobra je stvar da se ne radi o nekom većem incidentu, no mora se priznati kako Irac redovno obogaćuje riznicu incidenata u kojima je sudjelovao.

Linker
30. travanj 2024 00:30