UFC

Strickland o borbi između Furyja i Ngannoua: ‘Nakon tog meča, Francisa bi zvali ‘Kraljem cigana‘

Helen Yee i Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Helen Yee Sports)
UFC-ov borac srednje kategorije, na zanimljiv je način prokomentirao ovu temu

Narednog vikenda, UFC-ovu priredbu predvodit će borba srednje kategorije između Seana Stricklanda i Jacka Hermanssona. Radi se o dvoboju visokorangiranih boraca srednje kategorije. Hermansson je trenutno šesti u poretku izazivača, dok je Strickland jednu poziciju niže.

Pobjednik ovog meča, doći će korak bliže napadu na pojas. Iako se obojica nadaju kako bi već nakon ove borbe, mogli dobiti priliku, realnost je da će pobjednik meča između Dereka Brunsona i Jareda Cannoniera biti najvjerojatniji idući izazivač.

Sean Strickland trenutno je u nizu od pet pobjeda, a četiri je ostvario unutar srednje kategorije. Ovaj zanimljivi borac, uživa sve veću pažnju MMA fanova, naročito otkako se aktivirao na Twitteru. Njegovi kontroverzni komentari na razne teme, ali i snimke sa sparinga, često zabavljaju njegove pratitelje. Jedna od tema koje se Strickland nedavno dotaknuo, jeste potencijalni meč između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua.

''Tyson Fury pobijedio bi Francisa u boksačkom meču, bez ikakve dileme. Francis bi ubio Tysona u pravoj borbi. Doslovno bi mu oduzeo život. Trebali bi odraditi meč u rukavicama od 4 unci, prema bare knuckle pravilima. Tako bi se našli negdje u sredini.'', napisao je Strickland prije nekoliko dana na Twitteru.

Helen Yee ususret Stricklandovoj borbi protiv Hermanssona, odradila je intervju sa Seanom. Upravo gore spomenuti ''tvit'', bio je zanimljiv za Yee koja je upitala Stricklanda da kaže nešto više na tu temu. Sean je Furyju uputio zanimljivu prozivku, u ime Francisa Ngannoua.

''Na kraju dana, mi smo MMA borci, a ne boksači. Jasna je razlika. Mislim da bi Tyson Fury trebao biti muškarac. On je 'Gypsy King (Kralj cigana)' i voli raditi bare-knuckle (boks bez rukavica). Trebao bi promijeniti pravila, odraditi meč u malim MMA rukavicama, to bi bilo blisko bare-knuckleu. Budi muškarac svoje loze, jer govoriš da si upravo to. Pokaži svijetu tako što ćeš se boriti protiv Francisa, a onda Francis može zaraditi novac s kojim će odje**ti i svi će biti sretni. Ali, ako to bude slučaj, mislim da Francis ima legitimnu šansu nokautirati 'Gypsy Kinga'. Tada bi Francisa mogli zvati 'Kraljem cigana'.'', objasnio je Strickland u svom stilu.

O čemu su još Helen Yee i Sean Strickland razgovarali te zašto bi Anderson Silva bio njegov sparing partner iz snova, saznajte u videu koji se nalazi pri dnu teksta.

Linker
28. travanj 2024 10:14