UFC

Strickland otkazao meč protiv Cannoniera i čeka ga operacija: ‘Lekcija naučena, ne udarajte ljude u usta‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, The Schmo)
Dana White potvrdio je kako se ovaj meč ipak neće održati 15. listopada (deseti mjesec)

Nažalost, UFC Fight Night 212 event ostao je bez glavne borbe večeri. Radi se o UFC-ovom eventu zakazanom za 15. listopada (deseti mjesec), a trebali su ga predvoditi Jared Cannonier i Sean Strickland.

Svoj nastup otkazao je Sean Strickland, a tu informaciju podijelio je Dana White nakon sinoćnjeg Dana White‘s Contender Series eventa. Strickland je zadobio infekciju prsta i morao se povući iz borbe koja ga je mogla vratiti pri sami vrh izazivača u srednjoj kategoriji.

Dodatno razočaranje dolazi kroz informaciju da Cannonier neće dobiti niti zamjenskog protivnika, iako je do eventa mjesec i pol dana. White je potvrdio kako niti Jared neće nastupiti, no to bi moglo značiti da će Jaredov i Stricklandov meč biti ugovoren za neki drugi termin, ali Sean će morati proći kroz operaciju prije nego se vrati.

Još ranije ovog tjedna, Strickland je putem Instagrama otkrio kako se bori s infekcijom.

‘‘Lekciju naučena, ne udarajte ljude u usta. Čeka me operacija, manja operacija, ali razrezat će me. Ukoliko zabrljaju, razbijte moj telefon i laptop. Hvala.‘‘, napisao je Strickland u opisu videa. Prijedlog za razbijanje mobitela i laptopa napisao je jer vjerojatno i sam strahuje od onoga što će raditi na društvenim mrežama ako predugo bude morao izbivati iz dvorane.

Cannonier i Strickland posljednje nastupe upisali su početkom sedmog mjeseca, na UFC 276 eventu. Obojica su poraženi u svojim mečevima. Cannonier se borio za pojas, a jednoglasnom odlukom izgubio je od Israela Adesanye, dok je Sean Strickland nokautiran u prvoj rundi od strane Alexa Pereire. Obojica su 15. listopada planirali tražiti povratak pobjedama, ali morat će potražiti neki drugi termin.

Linker
19. travanj 2024 01:48