UFC

Strickland se ipak neće boriti protiv Adesanye? Trener potvrdio kako će biti zamjenski borac na UFC 293

Sean Strickland 

 Handout/Getty images/Profimedia
S kim će se Adesanya na kraju boriti na UFC 293, ne znamo. Po svemu sudeći je to trebao biti Dricus, no sinoć je rekao kako Strickland ‘‘upada‘‘. UFC situaciju mora riješiti što prije ukoliko želi da se Adesanya bori u Australiji

Jučer je Israel Adesanya bacio drvlje i kamenje na Dricusa Du Plessisa jer se navodno neće s njim boriti na UFC 293 priredbi u Australiji, a u isto vrijeme je Seanu Stricklandu poručio da on ‘‘upada‘‘ i da je on sljedeći. UFC 293 se održava u devetom mjesecu što je ipak mrvicu kratko da netko samo tako pristane na meč protiv Adesanye.

Međutim, izgleda da ni Strickland neće odmah prihvatiti taj meč. Njegov trener Eric Nicksick je rekao kako će Strickland svakako biti na UFC 293 priredbi, ali kao zamjenski borac za ‘‘main event‘‘ između Adesanye i protivnika, što će vjerojatno biti Dricus.

‘‘Mislim da se za takvo nešto morate pripremiti. To je stvar sa Seanom, moja glavna briga je da neće biti spreman. Nije to samo kilaža nego i priprema za distancera kao što je Adesanya. Mora biti spreman za ovo jer će netko teško prihvatiti borbu za titulu na ‘short notice‘. Ovo su situacije kada morate pogledati povijest ove divizije, te zbog toga uvijek morati imati spremnog zamjenskog borca‘‘, rekao je Nicksick za MMA Junkie.

‘‘Bit će zanimljivo za vidjeti hoće li to uspjeti dogovoriti i hoće li Sean Strickland biti zamjensi borac. Mora ostati spreman jer telefon može zazvoniti u svakom trenutku, želim da bude spreman i završi taj posao‘‘, dodao je.

S kim će se Adesanya na kraju boriti na UFC 293, ne znamo. Po svemu sudeći je to trebao biti Dricus, no sinoć je rekao kako Strickland ‘‘upada‘‘. UFC situaciju mora riješiti što prije ukoliko želi da se Adesanya bori u Australiji.

Linker
15. svibanj 2024 10:36