UFC

Strickland u svome stilu odbrusio Allenu nakon meča sa Curtisom: ‘Nema isprika, ali nemoj biti ponosan na ovu pobjedu‘

Sean Strickland

 CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Canadian Press/shutterstock Editorial/profimedia
Bivši šampion također upućuje na to da je njegov sparing partner prihvatio borbu netom prije priredbe nakon otkazivanja protivnika

Sinoćnja pridredba UFC Vegas 90 nije razočarala, glavna borba između Brendana "All In" Allena i Chrisa "The Action Mana" Curtisa, prema mnogim obožavateljima, treba biti nominirana za borbu godine. Nakon pet rundi čistog rata, pobjedu je odnio Allen te je time osvetio svoj prijašnji poraz od strane Curtisa, koji je ovu borbu prihvatio na "short notice".

Bivši prvak i trening partner "The Action Mana", Sean Strickland, nije dugo čekao te je u svome stilu odbrusio pobjedniku.

Strickland smatra da je Curtis učinio dovoljno da bude proglašen pobjednikom te komentira snimke sparinga između njih dvojice koje su nedavno izašle u javnost.

"UFC je snimio Curta, odradio sam jednu rundu sparinga s njim i pustio ga da pobijedi, snimatelji su bili vidno zbunjeni jer me poznaju. Da sam sparirao kao inače, izgubio bi svo samopouzdanje ulazeći u ovu borbu, toliko je van forme. Nema isprika, ali nemoj biti ponosan na ovu pobjedu." Komentirao je Strickland putem svog X profila, obraćajući se Allenu.

Također, "Tarzan" govori da se UFC ne odbija kada vam zakažu borbu te isponova ukazuje na lošu pripremu svog sparing partnera za kojeg smatra da je svejedno pobijedio.

„Bio je tako van forme i nedovoljno spreman za ovu borbu.. i ipak je pobijedio... Ne možeš reći ne UFC-u, to zna svaki UFC borac. Oni kažu skoči, ti reci koliko visoko“

Nakon meča, proglašeni pobjednik Allen, prozvao je aktualnog šampiona Dricusa du Plessisa kao i Stricklanda koji mu je, nakon pobjede nad Curtisom, ostao kao jedini neosvećeni poraz u UFC-u.

Linker
23. travanj 2024 13:07