UFC

Stricklandov trener se ne protivi instantnom revanšu protiv Adesanye: ‘Trebat će mu više od malih promjena‘

Sean Strickland i Eric Nicksick

 Instagram (eric Nicksick)
Strickland i njegov tim se izgleda ne namjeravaju plašiti instantnog revanša protiv dosadašnjeg vladara

Iznenadio je Sean Strickland mnoge prije nekoliko dana skinuvši Israela Adesanyu s trona srednje kategorije, a iznenađeni smo svi ostali i načinom na koji je to učinio. Punih pet rundi Strickland je dominirao prvaka i oduzeo mu taj status, a onda se i sam okitio UFC-ovim pojasom prvaka.

Odmah nakon meča je Adesanyin trener Eugene Bareman rekao da se radilo samo o lošoj večeri za bivšeg prvaka. Rekao je i da bi Adesanya bio spreman boriti se već sutra pod istim uvjetima i da je uvjeren da bi pobijedio, uz neke ‘‘male promjene‘‘. Međutim, Stricklandov trener Eric Nicksick se s tim ne slaže:

‘‘Uistinu me ne zanima što govore. Ako gledam iz neke neutralne pozicije, mislim da Israel zaslužuje revanš. On uvijek zaslužuje revanš zbog svog povijesnog uspjeha, ali ne slažem se s njima kada kažu da će im trebati neke male promjene. Trebat će im puno više od malih promjena‘‘, rekao je Nicksick za MMA Junkie.

‘‘Mislim da jako puno toga moraju napraviti. No bez obzira na to, svejedno mislim da je Israel broj jedan ili broj dva borac srednje kategorije koji se ikada natjecao. Ako želi borbu ponovno, ako misli da se borba mora dogoditi pod svaku cijenu, neka bude‘‘, dodao je.

Strickland i njegov tim se izgleda ne namjeravaju plašiti instantnog revanša protiv dosadašnjeg vladara. Mnogi se neće složiti da nakon takve dominacije Stricklanda zaslužuje odmah dobiti isti, no ukoliko se uzme u obzir sve što je postigao u ovoj kategoriji, teško mu je reći ‘‘ne‘‘ ukoliko revanš i zatraži.

Linker
03. svibanj 2024 14:44