UFC

Sve što trebate znati o idućoj UFC-ovoj priredbi: TOP 5 okršaj u bantamu, nastupi Barboze, Rothwella,...

Marlon Moraes i Cory Sandhagen
 UFC (službeni poster)
Zanimljiv okršaj u bantam kategoriji predvodit će novu UFC-ovu priredbu na 'Fight Islandu'

U noći sa subote na nedjelju Flash Forum u Abu Dhabiju ugostit će TOP 5 borce bantama - prvorangiranog izazivača Marlona Moraesa (23-6-1) i borca koji je smješten na četvrto mjesto istog rankinga, Coryja Sandhagena (12-2).

Brazilcu Moraesu ovo će biti prvi nastup nakon što je u prosincu prošle godine podijeljenom odlukom sudaca porazio legendarnog sunarodnjaka Josea Alda, odnosno drugi otkako je u meču s Henryjem Cejudom propustio priliku postati vlasnikom prestižnog pojasa.

Pobjeda nad Aldom bila je kontroverzna, a podijeljena odluka sudaca nije uvjerila UFC da Marlonu dodijele još jedan napad na titulu pa će tako on novu priliku loviti preko velikog 28-godišnjeg američkog talenta.

S druge strane, Sandhagen je ne tako davno uživao u impresivnom nizu od sedam pobjeda, ali je onda u lipnju naletio na fantastičnog Aljamaina Sterlinga koji ga je ugušio za svega minutu i pol borbe. No, Cory je sada dobio novu veliku priliku i sigurno je da bi ga pobjeda nad prvorangiranim izazivačem dovela na korak do titule.

Atraktivni dvoboji u perolakoj i teškoj, debi Dricusa du Plessisa

Ista priredba nam u svojoj sunaslovnoj borbi donosi atraktivan okršaj u perolakoj. Naime, u Abu Dhabiju snage će odmjeriti Edson Barboza (20-9) i Makwan Amirkhani (16-4). Prije njih u Octagonu će se naći i teškaši Ben Rothwell i Marcin Tybura, a istog dana za UFC će debitirati Dricus du Plessis, bivši KSW-ov prvak kojeg pamtimo po njegova dva susreta s Robertom Soldićem. Dricusov protivnik za ovu će prigodu biti Brazilac Markus Perez.

Kada počinje UFC on ESPN+ 37?

Nova UFC-ova priredba održava se u noći sa subote na nedjelju. Uvodne borbe počet će u subotu u 23.00, dok glavni dio programa starta u 2 sata iza ponoći.

UFC on ESPN+ 37 popis borbi:

Marlon Moraes vs. Cory Sandhagen

Edson Barboza vs. Makwan Amirkhani

Ben Rothwell vs. Marcin Tybura

Markus Perez vs. Dricus du Plessis

Tom Aspinall vs. Alan Baudot

Youssef Zalal vs. llia Topuria

Uvodne borbe:

Tom Breese vs. K.B. Bhullar

Chris Daukaus vs. Rodrigo Nascimento

Impa Kasanganay vs. Joaquin Buckley

Ali AlQaisi vs. Tony Kelley

Giga Chikadze vs. Omar Morales

Tracy Cortez vs. Stephanie Egger

Bruno Silva vs. Tagir Ulanbekov

Linker
27. travanj 2024 00:47