UFC

Svi borci uspješno prošli službeno vaganje za sutrašnji ‘Fight Night‘, Gaziev nešto teži od Jairzinha

Jairzinho Rozenstruik i Shamil Gaziev

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Ispod teksta ćete pronaći rezultate istog vaganja, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati sutrašnju priredbu!

Sutra navečer očekuje nas jedan jako dobar event u režiji UFC-a, a radi se o UFC Fight Night 238 priredbi koja će se održati u Apexu. Jairzinho Rozenstruik i Shamil Gaziev predvodit će ovu priredbu, a očekuju nas i nastupi još podosta dobrih imena i nešto poznatijih boraca. Najbolji dio jest taj što ćemo priredbu pratiti u nama pogodnom terminu.

Otkako je došao u UFC, Shamila Gazeiva se predstavlja kao veliku uzdanicu teške kategorije. Ovaj neporaženi borac je u svojoj karijeri slavio 12 puta, a borbu je do sudačke odluke doveo svega jednom. Ostale mečeve završio je prekidima, a najbolje ga se sjećamo sa Brave-ove priredbe u Beogradu kada je nokautirao Darka Stošića.

S druge strane, Jairzihno nikako ne može povezati dvije uzastopne pobjede. Unatoč tome što se radi o odličnom nokauteru, izgleda da je već posao ‘‘pročitana knjiga‘‘ te je u posljednja četiri nastupa izgubio čak tri puta. Istina, gubio je od odličnih imena teške kategorije, no Gazieva bi morao pobijediti ukoliko želi visoko kotirati u teškoj kategoriji.

Osim njih dvojice, očekuju nas i nastupi Muhammada Mokaeva ispred kojeg stoji dosta iskusniji Alex Perez, a nastupit će i Umar Nurmagomedov protiv Bekzata Almakhana. Također, ne smijemo zaboraviti ni australskog borca hrvatskih korijena, Stevea Ercega, koji se bori protiv Mata Schnella.

S obzirom da je priredba sutra, danas je na rasporedu bilo službeno vaganje. Ispod teksta ćete pronaći rezultate istog vaganja, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati sutrašnju priredbu!

UFC Fight Night 238 - Rezultati vaganja (u lb)

Glavni dio

Jairzinho Rozenstruik (257) vs. Shamil Gaziev (261)

Tyson Pedro (205.5) vs. Vitor Petrino (205.5)

Muhammad Mokaev (126) vs. Alex Perez (125.5)

Bekzat Almakhan (136) vs. Umar Nurmagomedov (136)

Stephen Erceg (126) vs. Matt Schnell (126)

Preliminarni dio

Eryk Anders (185.5) vs. Jamie Pickett (186)

Vinicius Oliveira (135.5) vs. Bernardo Sopai (135.5)

Javid Basharat (1363) vs. Aiemann Zahabi (135.5)

Christian Duncan (186) vs. Claudio Ribeiro (185.5)

A.J. Cunningham (155.5) vs. Ludovit Klein (156)

Abdul-Kareem Al-Selwady (156) vs. Loik Radzhabov (155.5)

Linker
27. travanj 2024 14:09