UFC

Tatiana Suarez i Dustin Jacoby dodatno nagrađeni za fenomenalne finiše: Evo tko je još odnio dodatnih 50 tisuća dolara

Tatiana Suarez 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC je noćas podijelio pet bonusa, a svi dobitnici su ga itekako zaslužili

Noćašnja UFC on ESPN 50 priredba je donijela jako puno borbi, a s obzirom da se nije radilo o PPV priredbi, kvalitetom možemo biti samo zadovoljni. Rasprodana i prepuna dvorana gromoglasno je navijala, a mečevi koje su uživo gledali su svakako bili vrijedni kupljene karte.

Iako su ‘‘main event‘‘ izviždali, ostale borbe su bile jako dobre. Bilo je tu odličnih finiša, kompetitivnih mečeva i svega ostalog, a kako to obično i biva nakon svake UFC-ove priredbe, nekoliko boraca je dodatno nagrađeno bonusom od pedeset tisuća dolara.

Prvi bonus za nastup večeri kući je odnio Asu Almabaev. Ovaj borac muha kategorije je noćas imao svoj debi u promociji, a borio se protiv Odea Osbournea kojeg je svladao ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi.

Sljedeći bonus za nastup večeri je dobio i Carlston Harris. Noćas se borio protiv Jeremiaha Wellsa, a bio je na korak do poraza sudačkom odlukom jer je Wells čisto pobjeđivao. No, u trećoj rundi je izvukao odličan ‘‘anaconda choke‘‘, te je na taj način Wellsu nanio i prvi poraz u UFC-u.

Treći bonus za nastup večeri kući je ponio fenomenalni Diego Lopes. Nakon što je nedavno od Movsara Evloeva izgubio na ‘‘short notice‘‘ u jako tijesnom meču, ovog puta je slavio dosta lagano. ‘‘Submissionom‘‘ je pobijedio Gavina Tuckera već u prvoj rundi, a to je učinio da izgleda vrlo lagano.

Još jedan bonus istoga tipa zaradio je i Dustin Jacoby. Za samo 80ak sekundi je nokautirao Kennedyja Nzechukwua i vratio se na pobjedničke staze, tako da ga je apsolutno i zaslužio.

Posljednji bonus je kući odnijela fenomenalna Tatiana Suarez, neporažena borkinja koja je noćas svladala bivšu prvakinju Jessicu Andrade. Svoj bonus je itekako zaslužila, a obećala je da će postati i dvostruka prvakinja.

Linker
02. svibanj 2024 17:29