UFC

'The Reem' impresionirao bivše prvake, Derrick Lewis briljirao u svojim komentarima

Alistair Overeem
 GREG BAKER / AFP
Borilačka zajednica oduševljena je novim nastupom Alistaira Overeema

Nakon što je u Las Vegasu tehničkim nokautom zaustavio Augusta Sakaija, 'The Reem' je primio pregršt čestitki s raznih MMA adresa.

Mnoge je u nedjelju impresionirala taktika 40-godišnjeg Nizozemca, neki su pak isticali njegov sjajan i ubojit 'ground and pound', a javio se i UFC-ov teškaš Derrick Lewis koji je zabavljao fanove svojim bodovanjem i komentarima na glavnu borbu UFC Vegas 9 priredbe.

Spomenimo i kako je 'The Reemu' ovo bila 47. profesionalna pobjeda, odnosno četvrta u posljednjih pet nastupa.

Jedini koji je u tom nizu uspio svladati legendarnog borca bio je Jairzinho Rozenstruik koji je do velikog preokreta stigao svega četiri sekunde prije kraja njihovog susreta iz 2019. godine.

Reakcije boraca:

"Po meni je 10-7 za Sakaija samo zato što Overeem voli puno pričati"; "10-8 za Sakaija, četvrta runda"; "Trenutno je po meni Sakai osvojio sve četiri runde." - nanizao je Derrick Lewis nekoliko komičnih komentara tijekom meča.

"Ne ulazite u thai klinč s Reemom. Ovo je iskustvo, dobro odrađen posao s Alistairove strane." - poručio je bivši prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping.

"20 godina u sportu, Reem je prava legenda." - James Vick.

"Briljantna taktika i sjajan 'ground and pound'- Čestitam prvaku." - kratak je i jasan bio prvi teškaški prvak u povijesti UFC-a - Mark Coleman.

"Velika pobjeda za Alistaira Overeema. Morate poštovati istinskog MMA veterana. Sjajna izvedba." - Ben Rothwell.

"REEM!!! Ground and pound se vratio u MMA." - Derek Brunson.

"Taj 'GnP' je bio brutalan!" - Aljamain Sterling.

"Odlično odigrano! Tako veteran dolazi do pobjede." - Neil Magny.

"Impresivan nastup Alistaira Overeema. Čuvao je energiju u ranijoj fazi borbe, a oslobodio je onda kada je bilo najvažnije. To vam je iskustvo!" - komentirao je nekadašnji vladar srednje kategorije Chris Weidman.

Linker
16. travanj 2024 20:44