UFC

Thiago Santos sretan što će u PFL-u debitirati protiv prošlogodišnjeg osvajača: ‘Bolje nije moglo biti‘

Thiago Santos

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Wilkinson je inače bivši UFC borac, a za poraz ne zna od 2018. kada je prekidom izgubio od Israela Adesanye

Thiago Santos je jedno od većih imena koje je nedavno napustilo UFC i prebacilo se u PFL, a svoj će debi konačno odraditi idućega tjedna. Iako više nije u najboljim danima i iz UFC-a je otišao sa dosta lošim nizom, a u posljednjih šest nastupa slavio je svega jednom i to protiv Johnnyja Walkera.

Idućega tjedna ga u debiju čeka težak zadatak, a borit će se protiv prvaka i pobjednika prošle sezone Roba Wilkinsona. Santos je rekao kako je sretan što ga je takav borac zapao da svima pokaže da još uvijek može pobijediti najbolje:

‘‘Nije moglo biti bolje. Jako sam sretan što ću se boriti s njim. On je posljednji prvak i dosta težak protivnik, a to je najbolji mogući način da odradim svoj debi. Mislim da je najbolje boriti se što prije jer se razne stvari mogu dogoditi. Ako razmišljate da se želite s njim naći u finalu, nešto može uskočiti i da se to uopće ne dogodi. No, možemo se boriti i sad i u finalu, tko zna. Mislim da je ovo odlična borba i bit će vatromet. Vrlo sam uzbuđen zbog toga‘‘, rekao je Santos za MMA Junkie Radio.

‘‘U ovom stadiju karijere želim isprobavati nešto novo, nešto drugačije. Nemam još puno vremena. Neću se još dugo godina boriti tako da sam sad odlučio iskušati različite stvari. Sretan sam u PFL-u, a uzbuđen sam i zbog debija 1.4. Sretan sam sa svojom odlukom‘‘, dodao je.

Inače, Wilkinson je borac koji u PFL-u nije poražen, a posljednji mu je poraz nanio 2018. Israel Adesanya dok je još bio u UFC-u. Nakon toga odlazi u kategoriju više, a nas sad čeka okršaj dvojice bivših UFC boraca.

Linker
20. travanj 2024 07:00