UFC

Tim Welch iznio zanimljivo predviđanje: ‘Da se Cannonier i Chimaev bore na pet rundi, ovaj bi ga raz***ao!‘

Jared Cannonier

 DIEGO RIBAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Diego Ribas/zuma Press/profimedia
Teško da će se ovo dogoditi jer Cannonier načelno ne želi borbu s ‘Borzom‘

Tim Welch vidi borbu od pet rundi u kojoj će Jared Cannonier imati velike koristi od Khamzata Chimaeva. Cannonier (17-6, 10-6 UFC) postavio je rekord bačenih značajnih udaraca u jednoj borbi nakon što je prošle subote pobijedio Marvina Vettorija u glavnoj borbi večeri UFC on ESPN 47 u UFC Apexu u Las Vegasu, a Welch, koji je glavni trener Seana O‘Malleya, bio je impresioniran Cannonierovim nastupom.

"Čovječe, on ruši rekord, toliki rezultat od takvog velikog tipa je stvarno viša razina", rekao je Welch o Cannonierovoj izvedbi protiv Vettorija u njegovom podcastu Timbo Sugar Show.

Nakon njegove pobjede, “The Killa Gorilla” je upitan bi li prihvatio borbu s Chimaevim, koji je poželio ovu borbu u srednjoj kategoriji.

"Pokušavam doći do naslova. Ne borim se da vas samo pokušam zabaviti. Znam da to želite vidjeti. Bit će to dobra borba. Ako mi ta borba donese šansu za naslov, onda da. Ali ne gledam unatrag. Upravo sam pobijedio broja tri (Vettori). i gledam prema prvaku (Adesanya), ta borba mi ne treba.”

Ako se meč u jednom trenutku stvarno i dogodi, Welch vidi pobjedu Cannoniera – pogotovo ako se radi o borbi na pet rundi, to jest od 25 minuta.

"Toliki učinak nakon pet rundi? Mislim, protiv koga će se sljedećeg boriti? Netko ga je pitao o Khamzatu na konferenciji nakon borbe, a on je rekao: ‘Donosi li mi to šansu za naslov?‘ On želi sve što će mu omogućiti šansu za naslov, ali to bi bilo bolesno. Jedna je činjenica - ako ta borba bude na pet rundi, Cannonier će ga totalno raz****ti! Uvjeren sam u to. Ipak, Khamzat nije rangiran (u srednjoj kategoriji), tako da ne znam hoće li se to ikad odviti, no ako bude, izgledat će ružno po njega", zaključio je.

Linker
29. travanj 2024 20:58