UFC

Tko se zadnji smije najslađe se smije: Dos Anjos prozivkom nakon osam godina uzvratio McGregoru zbog otkazivanja borbe

Rafael Dos Anjos

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Brazilski borac nije zaboravio ono što je njegov irski kolega pričao 2016. godine

Bivši UFC prvak u lakoj kategoriji, Rafael dos Anjos (32-16), konačno je naplatio dug iz prošlosti, osam godina nakon što je čuvao "račun" na kojem mu je irska superzvijezda Conor McGregor ostala "dužna".

Dos Anjos je ismijao Conora McGregora zbog povlačenja iz glavne borbe na predstojećem UFC-u 303 zbog ozljede, čime je otkazana njegova borba protiv Michaela Chandlera 29. lipnja. Ova reakcija dos Anjosa dolazi nakon što je McGregor isto učinio njemu 2016. godine, kada je Brazilac bio prisiljen odustati od njihove zakazane borbe na UFC 196 zbog loma stopala.

Nakon što je dobio Natea Diaza kao novog protivnika, McGregor je napao dos Anjosa i doveo u pitanje ozbiljnost ozljede koja ga je izbacila iz borbe.

"Jeste li to vidjeli? To je modrica!" rekao je tada McGregor. "Led, ibuprofen. Kad bih otišao na rendgen, doktor bi me pljusnuo i rekao što radiš, dečko? Odlazi odavde. Prekini s tim! Ako se pojaviš, boriš se, ušao si, čestitam. Uspio si."

Nakon što je čuo da je McGregor prvi put otkazao borbu zbog ozljede otkad je ušao u UFC, dos Anjos je bio spreman uzvratiti istom mjerom.

"To je samo modrica," napisao je dos Anjos. "Uzmi malo ibuprofena."

Dos Anjos zaslužuje priznanje za očuvanje aktualnosti ove poruke još od 2016. godine; konačno je dobio priliku ponuditi McGregoru isti savjet koji mu je irska superzvijezda dala prije svih tih godina.

Dok se dos Anjos zapravo suočavao s lomom stopala, McGregor nije otkrio kakvu je ozljedu zadobio koja je uzrokovala velike promjene na UFC-u 303 29. lipnja. McGregor također nije naveo koliko dugo će ga ozljeda držati izvan borilišta, a UFC još nije službeno ponovno zakazao njegovu borbu s Chandlerom.

Linker
17. lipanj 2024 13:15