UFC

Tom Aspinall otkrio kakav mu je savjet dao Michael Bisping: ‘To nije u mom stilu, ali ljudima se svidjelo‘

Tom Aspinall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Početkom devetog mjeseca se Gane bori protiv Spivaka, a hoće li mu UFC ostvariti želju i dati mu pobjednika tog meča, vidjet ćemo do kraja ove godine

Na kakav se samo način Tom Aspinall vratio nakon jako teške ozljede. Proteklog vikenda se borio protiv Marcina Tyubre u svom povratničkom meču nakon točno godinu dana i ozljede koljena, a izgleda da se u potpunosti oporavio jer je Tyburu svladao za nešto više od minute borbe.

Bilo je odmah jasno da je to onaj ‘‘stari‘‘ Aspinall koji je nastavio tradiciju završavanja protivnika u prvoj rundi, a nakon meča je prozvao pobjednika između Ganea i Spivaka, a otkrio je kako mu je taj savjet dao Michael Bisping.

‘‘Mislim, ne bi bilo loše čuvati se za titulu jer sam siguran da ću se za nju boriti nekoliko puta, mislim da to neće biti samo jednom. Osim toga, za prozivku ću ‘okriviti‘ Michaela Bispinga jer mi je on rekao da se uvijek moram pokušavati boriti protiv tipa koji se borio za titulu i izgubio. Pomislio sam si kako se Ciryl Gane upravo borio za titulu i izgubio, tako da bi to bilo savršeno ako pobijedi‘‘, rekao je Aspinall u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ja sam novi u prozivanju ljudi, to nije baš u mom stilu. Ali samo pokušavam osigurati si borbu. Pokušavam osigurati sljedeći korak, a ljudi su ovo željeli čuti. Poludjeli su i ja sam krenuo ovo činiti. Mislim da im se svidjelo‘‘, dodao je.

Pred Aspinallom su sigurno velike stvari, naravno ukoliko ga ozljede zaobiđu. Početkom devetog mjeseca se Gane bori protiv Spivaka, a hoće li mu UFC ostvariti želju i dati mu pobjednika tog meča, vidjet ćemo do kraja ove godine.

Linker
29. travanj 2024 12:42