UFC

Tom Aspinall gubi nadu u meč protiv Jonesa: ‘On ponovno igra ‘igrice‘ i to mu jako dobro ide‘

Tom Aspinall

 Instagram (tom Aspinall)
Privremeni prvak teške kategorije razočaran je posljednjim Jonesovim izjavama

Proteklih nekoliko dana Jon Jones zaintrigirao je javnost ‘‘tvitovima‘‘ u kojima je otkrio kako je zainteresiran za meč protiv Alexa Pereire. Jones vidi ‘‘Poatana‘‘ kao vrlo primamljivog protivnika, a nakratko se čak upuštao u rasprave s fanovima koji su ga podsjećali da postoji borac imena Tom Aspinall koji čeka svoju priliku za napad na pojas.

Jones se svim silama trudio uvjeriti fanove kako je Alex Pereira opasniji i smisleniji protivnik. Naravno, u priči je i Stipe Miočić koji bi trebao biti sljedeći Jonesov protivnik, iako predugo čekamo na novo ugovaranje tog meča i sve češće se nameću sumnje oko održavanja te borbe.

Tom Aspinall također sve više sumnja, ali ne u meč između Miočića i Jonesa, nego u svoj potencijalni meč protiv Jonesa. Privremeni prvak UFC-ove teške kategorije požalio se u razgovoru za TNT Sports.

‘‘Ako starog prijatelja Jona ikada uspijemo pridobiti da potpiše ugovor na kojemu se nalazi i moje ime, satima ću pričati o njemu u ovoj emisiji, satima! Ali on ponovno igra neke igrice. Pokušava uvjeriti javnost u ono što on želi, a to mu jako dobro ide. Kao što rekoh, možemo razgovarati o Jonu, ako on ikada potpiše ugovor na kojemu je i moje ime. Budimo iskreni, trenutno ne izgleda kao da će se to dogoditi.‘‘, rekao je Aspinall.

Inače, Tom Aspinall trebao bi nastupiti krajem sedmog mjeseca na UFC 304 eventu koji će se održati u Manchesteru. Očekuje se da će Aspinall predvoditi tu priredbu, ali zasad nije poznato ime protivnika. Aspinall se nadao kako će objava uslijediti tijekom UFC 301 eventa, ali izostao je taj trenutak i Tom zapravo nije niti siguran što slijedi.

‘‘Prema posljednjim saznanjima, moj meč trebao je biti najavljen tijekom UFC 301 eventa, ali to se očito nije dogodilo. Trenutno nemam pojma što se događa. Volio bih da sam mogao doći u ovu emisiju i da sam mogao najaviti svoj meč na društvenim mrežama, ali trenutno ne znam što se događa. Pripremam se za taj datum (27.7.), ali kad su u pitanju protivnici, ne znam kakvo je trenutačno stanje.‘‘, zaključio je Tom.

Nadamo se da će UFC uskoro ponuditi rješenja na sva njegova pitanja, jer radi se o odgovorima koje i fanovi željno iščekuju.

Linker
11. svibanj 2024 20:06