UFC

Tom Aspinall i Curtis Blaydes imali su istu reakciju na spomen imena Stipe Miočića, pogledajte što su rekli

Curtis Blaydes i Tom Aspinall

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
UFC-ov teškaški dvojac ove subote će ukrstiti rukavice za privremeni naslov teškaškog prvaka

Mnogi američki kao i svjetski mediji konstantno pokušavaju sputati prisutnost Stipe Miočića na svojim naslovnicama, ali kada spomene njegovo ime svim objektivnim borcima rezultat je isti. Tako je bilo i ovoga puta kada je ESPN-ova ekipa nabrajala imena UFC-ovih boraca, a američko-engleski dvojac morao ih je opisati samo s jednom riječju.

Nizala su se mnoga imena, od Jonesa kojeg je Aspinall nazvao vrlo dobrim dok je Blaydes upotrijebio riječ - problematičan. Bilo je i par zanimljivih "udaraca ispod pojasa", u vidu toga da je Blaydes nazvao Ciryla Ganea samo "estetično zadovoljavajućim".

No kada su kolege s ESPN-a izgovorile ime bivšeg UFC-ovog prvaka koji svoje obiteljske korijene vuče iz zadarskog zaleđa, točnije Rtine, reakcija je bilo naprasno ista. Obojica su upotrijebili frazu "Heavyweight GOAT" (op.a. najveći teškaš ikada) bez pretjeranog razmišljanja što dokazuje kakav status ima Stipe Miočić među borcima "nove generacije". Što su rekli za ostale borce, možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
25. kolovoz 2024 23:31