UFC

Tom Aspinall ipak ne koristi staru metodu za šake: ‘To je bila samo jedna velika je**na šala, prestanite raditi to‘

Tom Aspinall

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Mnogi su poručili kako se njegova vještina u borenju i humoru bitno razlikuje

Tom Aspinall priznao je da se šalio s MMA zajednicom tvrdnjama da je namakao šake u benzin.

UFC 304 održava se ovog vikenda, točnije u noći sa subote na nedjelju. Sunaslovna borba večeri uključuje teškaški obračun između trenutnog privremenog prvaka Toma Aspinalla (14-3) i Curtisa "Razora" Blaydesa (18-4), a to će biti njihov revanš nakon što je Aspinall nesretno ozlijedio koljeno te upisao svoj prvi i zasad jedini poraz pod okriljem UFC-a.

"Honey Badger" je u nizu od dvije uzastopne pobjede prije subotnje borbe i nada se da će pred domaćom publikom ostvariti treću. "Razor" je posljednji put nastupio i pobijedio Jailtona Almeidu (21-3) nokautom prošlog ožujka na UFC-u 299.

Uoči ovog okršaja, Tom Aspinall govorio je na "The MMA Houru" Ariela Helwanija o tome kako koristi staru "cigansku metodu" da pripremi svoje ruke za borbu:

"Kada dođe oko 4 ujutro, upalim alarm, izađem van, radim malo sjene među balama sijena. Zatim primjenjujem staru metodu gdje umočim zglobove u benzin oko 20 minuta dok izlazi sunce, što mi očvrsne zglobove."

Tijekom ovog tjedna, Aspinall je ponovio ovu tvrdnju nekoliko puta.

Međutim, Britanac je konačno priznao da je sve bila šala:

"Zezao sam se, to je samo voda. Bila je to velika jeb**a šala. Moramo prestati s pričom o benzinu jer ljudi misle da je ozbiljno. Morate prestati to raditi."

Linker
02. rujan 2024 17:32