UFC

Tom Aspinall odgovorio na Ganeovu prozivku: ‘Prvo bi se trebao boriti protiv Almeide‘

Tom Aspinall

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PR Usa Today Network/ddp Usa/profim
Privremeni prvak nije zaboravio na Ganeovu rezigniranost prema njemu na priredbi u Parizu

Nakon što je Tom Aspinall prošlog vikenda na UFC 295 priredbi nokautirao Sergeja Pavloviča u 69. sekundi glavne borbe večeri i tako se okrunio titulom privremenog "heavyweight" prvaka, jedan od prvih koji se obratio britanskom teškašu bio je Cyril Gane. Francuz je prozvao Aspinalla riječima "postao si lovina, ja sam lovac", a na odgovor s druge strane nije trebalo dugo čekati.

Podsjetimo, prije nego što je dobio iznenadni poziv da odmjeri snage s Pavlovičem za "interim" naslov, Aspinall je bio odletio u Parzi kako bi gledao Ganeovu pobjedu nad Spivakom. Britanac je bio zainteresiran za okršaj s Ganeom, no "Bon Gamin" je u intervjuu nakon borbe s Moldavcem bio poprilično rezerviran i nije dao konkretan odgovor po pitanju meča s Aspinallom. Sada, međutim, kada je Tom postao privremeni prvak, naglo se probudio i Ganeov interes.

"To je je zanimljivo nakon što sam ga upravo pozvao, otišao u Francusku, a on je odbio borbu. Mislim da bi se trebao boriti protiv Almeide. Mislim da bi se oni prvo trebali međusobno potući i vidjeti što će se tamo dogoditi", rekao je Aspinall na medijskoj konferenciji nakon UFC 295 eventa. Spomenuti Jailton Almeida također se slaže s privremenim prvakom. Brazilski teškaš, koji je početkom mjeseca jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Derricka Lewisa i tako nastavio svoj savršeni niz pod okriljem UFC-a, uputio je poruku Ganeu.

"Imam loše vijesti za tebe, prijatelju. Prije ćeš se morati suočiti sa mnom", napisao je "Malhadinho na Twitteru, te u svojoj objavi označio Danu Whitea i Micka Maynarda.

Linker
13. svibanj 2024 23:53