UFC

Tom Aspinall otkrio da se oporavio od ozljede: ‘Čujem da me neki poljski glupan proziva po internetu‘

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Čuo je da ga je Marcin Tybura neki dan prozvao, a otkrio je i da mu je koljeno sada u odličnom stanju

Večerašnji UFC 286 se održava u Londonu, a ako se prisjetimo posljednjeg puta kada je UFC došao u London, sjetit ćemo se i ozljede koja je obilježila večer. Tom Aspinall se na Fight Night 208 priredbi borio protiv Curtisa Blaydesa, a kada je bacio prvi udarac nogom, doživio je tešku ozljedu koljena do koje se do danas oporavlja.

Bio je to jedini Aspinallov poraz u UFC-u, iako ga tu Blaydes nije svladao svojim vještinama nego je Tom izgubio radi ozljede. Kako god, poraz je upisan, a Aspinall je sada rekao kako je koljeno izliječeno i spreman je za povratak. Predložio je i protivnika:

‘‘Koljeno mi je sada fantastično. Vratio sam se treninzima. Slušajte, želim jednu stvar reći direktno. Moramo osigurati još jednu priredbu u Engleskoj ove godine, a čuo sam me da me neki poljski glupan (Marcin Tybura) proziva preko interneta. Ako Tybura to želi, dođite u Englesku ovog ljeta‘‘, rekao je Aspinall ovog tjedna u jednom od intervjua.

‘‘U ovom trenutku nema previše slobodnih tipova u top 10, svi imaju neku dogovorenu borbu. Koliko mogu vidjeti, on je jedini tip koji bi u ovom trenutku prihvatio borbu. Barem je tako rekao. A ako netko javno govori da se želi boriti protiv mene, ja ne bježim od nikoga. Mi smo dvojica Europljana, učinimo to u Engleskoj‘‘, dodao je.

Inače, Tybura je trenutno deseti na služenoj rang ljestvici dok je Aspinall peti. Istina je da dosta boraca unutar top 10 ima već zakazanu borbu, tako da ovaj meč ne bi bilo nemoguće organizirati. Ukoliko UFC ove godine planira organizirati još jednu priredbu u Engleskoj, Aspinall će se sigurno naći na njoj.

Linker
24. travanj 2024 02:52