K1 i Boks

Michael Bisping: ‘Jake Paul mi je nudio boksački meč, ali nikada se više nije javio nakon mog odgovora‘

Michael Bisping

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Legendarni MMA borac odbio je prvu Paulovu ponudu, točnije, pokušao je ispregovarati bolju ponudu

Jedan od glavnih kritičara Jakea Paula definitivno je Michael Bisping. Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije jednostavno nije fan Jakea Paula, ali više od Paulovih vještina, Bispinga smeta Jakeovo ponašanje izvan ringa.

Nekoliko puta Bisping i Paul imali su i razne javne prepirke, a Bisping je zazivao Jakea Paula da se međusobno obračunaju. Čini se da je Jake Paul također pokazao interes, jer Michael Bisping je otkrio kako je jednom prilikom zaprimio ponudu od strane Paulovog tima.

Iako bi Bisping rado pokušao ušutkati Paula unutar ringa, legendarni engleski MMA borac odbio je Jakeovu ponudu. Ono što valja naglasiti jest razlog zbog kojeg je Bisping odbio. Umirovljeni ‘‘Count‘‘ nije bio zadovoljan financijskim uvjetima koje mu je Paul ponudio.

Što prije ušutimo i prestanemo govoriti o maloj kukavici Jakeu Paulu, to bolje. Jake Paul je poslao ugovor mom menadžerskom timu i ponudio mi je boksački meč. Ja sam rekao da ću pristati ako mi ponudi malo više novca. Znate što? Nikada nismo dobili povratnu informaciju jer je on mala kujica koja za protivnike bira manje tipove koji nisu boksači. Jedini put kad se borio protiv boksača, Tommyja Furyja, izgubio je. Pokušava li ugovoriti revanš? Ne, on će se boriti protiv Natea Diaza kojemu je gotovo 40 godina i nije boksač. Nate zna ponešto o boksu, ali manji je tip i nekoć se borio u kategoriji do 155 ‘pounda‘ (70,30 kg).‘‘, rekao je Bisping za Betway.

Nate Diaz pristao je na meč protiv Jakea Paula u kategoriji do 185 ‘‘pounda‘‘ (83,91 kg) što je daleko iznad kategorije u kojoj je proveo veliku većinu svoje karijere. Više je nego jasno da Jake uistinu bira protivnike koji su fizički osjetno manji od njega, što ne bi bio slučaj u meču protiv Bispinga.

Istina da bi Bisping fizičkom veličinom parirao, ali ne zaboravimo da je Michael proslavio 44. rođendan ranije ove godine, a iz sporta se povukao još 2017. godine zbog velikih problema s ozljedama. Jake Paul realno bi bio veliki favorit i protiv Bispinga, a stoga ne čudi da se Michael htio dobro naplatiti za taj meč.

Linker
01. svibanj 2024 12:18