UFC

Tom Aspinall otkrio što je sljedeće za njega ukoliko pobijedi Blaydesa: ‘Nakon toga je gotovo, čekat ću koliko god treba‘

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ukoliko pobijedi i Blaydesa, uistinu nema smisla da se bori za bilo što i protiv bilo koga ukoliko se ne radi o meču za ‘‘pravu‘‘ titulu

Situacija u teškoj kategoriji UFC-a trenutno je poprilično statična. Jon Jones i Stipe Miočić trebaju se boriti za pojas, što je odlična stvar za Stipu i sve fanove. Međutim, za Toma Aspinalla i ostale ‘‘gladne‘‘ teškaše to nije baš najbolja situacija jer su im ruke vezane i moraju čekati rasplet te situacije.

Puno puta Aspinall je rekao da privremeni pojas nije ono što njega zadovoljava, nego želi onaj ‘‘pravi‘‘ kojeg trenutno drži Jones. Jučer je najavio da nakon meča protiv Blaydesa više neće braniti taj privremeni pojas, nego će na ‘‘pravi‘‘ čekati koliko god bude potrebno:

‘‘Moje samopouzdanje je poraslo od posljednjeg meča protiv Blaydesa. Jednostavno je sve bolje. Ja sam nova verzija sebe, drugačija od one prije prvog meča s Blaydesom. Međutim, on je također napredovao, tako da je ovo u potpunosti novi meč‘‘, započeo je Aspinall za talkSPORT.

‘‘Nakon ove borbe je gotovo. Borim se protiv Curtisa Blaydesa, čeka me teška borba tako da su Jon Jones i ostali trenutno irelevantni za mene. Fokusiran sam samo na njega i na ništa više. Ako pobijedim ovaj meč, a vjerujem da hoću, moj sljedeći meč će biti za titulu prvaka UFC-a. Čekat ću na to koliko god bude trebalo. No, trenutno, za mene to ne postoji‘‘, dodao je.

Ukoliko pobijedi i Blaydesa, uistinu nema smisla da se bori za bilo što i protiv bilo koga ukoliko se ne radi o meču za ‘‘pravu‘‘ titulu. Nadamo se da će se ove godine Miočić i Jones konačno susresti u dugo najavljivanom povijesnom meču, te da će se situacija u teškoj kategoriji konačno pokrenuti.

Linker
15. lipanj 2024 21:08