UFC

Toma Aspinalla pitali koja su četiri najveća MMA borca svih vremena, evo što je rekao o Jonu Jonesu

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Aspinall je pokazao, da za razliku od Jonesa, ne shvaća osobno sve ono što se u posljednjih tjedana događa između njih

Svatko ima svoju teoriju o tome tko je najbolji MMA borac svih vremena, no nekoliko imena uvijek je tu kada se pokrene razgovor na ovu temu. Jon Jones, GSP, Anderson Silva, Demetrious Johnson… najčešća su imena kada se razgovara o najvećem svih vremena, iako do konsenzusa vjerojatno nikada neće doći.

Upravo o ovoj temi jučer je govorio UFC-ov privremeni prvak u teškoj kategoriji, Tom Aspinall. U intervjuu za SportBIBLE pitali su ga koji je njegov ‘‘Mount Rushmore‘‘, odnosno, četiri najbolja borca po njegovom mišljenju:

‘‘Broj jedan je svakako GSP, mislim da je on jednostavno najbolji ikada. Mislim da je teško to negirati, iako je Jon Jones u ovom trenutku nešto relevantniji od njega. Broj dva, reći ću Jon Jones, iako se pokušavam boriti s njim. Broj tri, reći ću Demetrious Johnson. On se često nađe ispod radara jer je mali i ne tako popularan. Ali njegove vještine su užasno dobre‘‘, rekao je Aspinall, pa nastavio:

‘‘Broj četiri je jako težak. Mislim da ću tu morati reći Khabiba Nurmagomedova, mislim da je tip jako dobar. Iako se umirovio podosta rano i mogao je učiniti više, svejedno mislim da je on jedan od najvećih ikada.‘‘

Aspinall je pokazao, da za razliku od Jonesa, ne shvaća osobno sve ono što se u posljednjih tjedana događa između njih. Rivalstvo koje se zameće između njih ne sprječava ga da Jonesu oda priznanje za sve što je napravio u karijeri, što samo pokazuje o kakvoj osobi se radi.

Linker
05. rujan 2024 10:23