UFC

Tony Ferguson odgovorio Khabibu: ‘Otac bi ti bio ljut da vidi u kakvo go**o si se pretvorio‘

Tony i Khabib

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn, Espn Mma)
Tonyju je zasmetalo što ga je kritizirao da se bori samo za novac

Neki dan smo pisali o tome kako je Khabib rekao da se Tony Ferguson bori isključivo zbog novca što možete pročitati OVDJE. No, ni ‘‘El Cucuy‘‘ njemu nije ostao dužan, kako to obično i bude jer mu je sinoć odgovorio u svom stilu.

Iako je trenutno nanizao pet poraza, Ferguson se još uvijek ne namjerava povući. Svima je jasno da to nije ni sjena onog starog borca, no Tony se dobro zabavlja tako da ćemo ga još koji put sigurno gledati u kavezu.

‘‘Njegovo vrijeme je isteklo, nema šanse da se vrati. Nema Khabiba, nema Tonyja, naše vrijeme je prošlo. On se bori jer vjerojatno treba novac, u SAD-u morate plaćati svašta. On je iz Kalifornije, a koliko znam tamo mu odmah uzmu pola zarade. Mislim da se bori isključivo zbog novca da plati račune i porez, tako da u jednu ruku i razumijem. Ali jednom kada ti vrijeme prođe, ne možeš ga vratiti‘‘, rekao je Khabib neki dan za MMA Junkie.

Ferguson mu je odgovorio:

‘‘Oh debeli, kada ćeš napokon skupiti m**a i prestati pisati čekove koje ne možeš pokriti. Otac bi ti bio jako ljut da vidi u kakvo go**o si se pretvorio. Jede li ovaj tip uopće tiramisu?‘‘, napisao je Tony.

Jedna od borbi koje su fanovi toliko htjeli jest upravo ta između njih dvojice, no nikada nećemo saznati kako bi ona izgledala. Khabib se povukao i otišao u trenerske vode, dok se Feruguson još uvijek bori, ali veliko pitanje je do kad.

Linker
25. travanj 2024 18:50