UFC

(VIDEO) ‘Možeš bježati, ali ne možeš se sakriti‘: Pogledajtu novu UFC-ovu najavu za meč Oliveire i Islama

Charles Oliveira i Islam Makhachev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nema sumnje da će nas UFC cijelog tjedna častiti sjajnim sadržajem na svom YouTube kanalu

Vjerujemo da gotovo svaki MMA fan doslovno odbrojava dane i sate do UFC 280 eventa. Iako cijeli ‘‘fight card‘‘ izgleda spektakularno, najveća pažnja ipak je na Charlesu Oliveiri i Islamu Makhachevu.

Dvoboj za titulu u lakoj kategoriji privlači nevjerojatnu veliku pozornost, ali to ne čudi kad uzmemo u obzir da će se boriti dvojica boraca s impresivnim pobjedničkim nizovima. Oliveira je u seriji od 11 uzastopnih pobjeda, a Makhachev je na 10. Obojica već duže vrijeme djeluju nezaustavljivo, ali jednom nizu doći će kraj u subotu navečer.

Nema sumnje da je UFC uložio puno u promoviranje ovog eventa i naročito ovog meča pa ćemo tako tijekom cijelog ‘‘fight weeka‘‘ zasigurno gledati pregršt sjajnog sadržaja u vezi samog eventa.

Mi ćemo vas pokušati pravovremeno izvještavati o svakom ‘‘promo‘‘ videu koji UFC podijeli, a ovaj put s vama dijelimo video naziva ‘‘Možeš bježati, ali ne možeš se sakriti.‘‘

Zapravo se radi o izjavi Islama Makhacheva koju je Dagestanac nakon pobjede nad Bobbyjem Greenom poslao cijeloj lakoj kategoriji. Islam često ističe da ga mnogi visokorangirani izazivači odbijaju za meč, a sada je napokon došao na svoje i borit će se za titulu.

Charles Oliveira borac je koji sigurno ne bježi od nikoga i naravno da je pristao boriti se čak i protiv ovako opasnog borca kao što je Islam Makhachev.

‘‘On zaslužuje svo poštovanje kao što sam već rekao. Ali on se nikada nije borio s nekim poput mene. Ja sam i dalje prvak i obranit ću titulu. Nastavit ću stvarati povijest.‘‘, riječi su Charlesa Oliveire u novom UFC-ovom najavnom videu.

Jedan od naratora u toj najavi je i Michael Bisping koji je Makhacheva opisao riječima ‘‘On je novi Khabib‘‘. Na taj način mnogi zapravo gledaju Islama Makhacheva, a hoće li Charles Oliveira uspjeti poraziti ‘‘novog Khabiba‘‘, saznat ćemo u subotu, u kasnim satima.

Još nekoliko dana moramo se strpiti, a za danas pogledajte tu novu UFC-ovu najavu koja se nalazi pri dnu teksta.

Linker
01. svibanj 2024 14:12